anakartın ne ?kasamın fanlarının RGB si aura sync üzerinden kontrol ediliyormuş ama aura sync i açtığımda kasamın fanları gözükmüyor ne yapıcam kasa:Corsair Spec Delta RGB
Anakartında RGB girişi yok, yazılım ile kontrol edemezsin.asus prime b450m-k
Evet, onları kontrol edersin zaten.m.2 ssd ve ekran kartı nın kontrol edebiliyorum
peki parça fln alarak yapabiliyor muyuz yoksa anakartın mı değişmesi gerekiyorEvet, onları kontrol edersin zaten.
Kasanın RGB fanlarının anakart ile iletişime geçmesi için bir şey lazım, o da RGB girişidir işte.
Senin anakarıtnda da RGB girişi yok.
bence değiştirmeye gerek yok bildiğim kadarıyla kasanın bir tuşu ile değiştiriliyordu modlarıpeki parça fln alarak yapabiliyor muyuz yoksa anakartın mı değişmesi gerekiyor
evet ama camını açmak gerekiyor onun için sormuştum ama zaten sabit bi renkte ayarlarım öyle durur teşekkür ederimbence değiştirmeye gerek yok bildiğim kadarıyla kasanın bir tuşu ile değiştiriliyordu modları
Sana öyle bir şey lazım ki böyle ön USB 2.0'dan bağlanacak bir kontrolcü, anca öyle yaparsın ama öyle bir şey yok, en azından Türkiye'de bulman imkânsız gibipeki parça fln alarak yapabiliyor muyuz yoksa anakartın mı değişmesi gerekiyor
Konu sahibi yazılım ile değiştirmek istiyor amabence değiştirmeye gerek yok bildiğim kadarıyla kasanın bir tuşu ile değiştiriliyordu modları
bence rgb değiştirmek için anakart değiştirmeye gerek yok eğer kontrol etmeyi çok istiyorsa değiştirebilirSana öyle bir şey lazım ki böyle ön USB 2.0'dan bağlanacak bir kontrolcü, anca öyle yaparsın ama öyle bir şey yok, en azından Türkiye'de bulman imkânsız gibi.
Anakartı değiştirmek daha kolay bir yöntem.
Yalnız şunu da söyleyeyim, her anakartta RGB girişi olmaz, onun için anakartın özelliklerine bak.
Veya direkt bana sor, yardımcı olurum.
Konu sahibi yazılım ile değiştirmek istiyor ama.
teşekkür ederimSana öyle bir şey lazım ki böyle ön USB 2.0'dan bağlanacak bir kontrolcü, anca öyle yaparsın ama öyle bir şey yok, en azından Türkiye'de bulman imkânsız gibi.
Anakartı değiştirmek daha kolay bir yöntem.
Yalnız şunu da söyleyeyim, her anakartta RGB girişi olmaz, onun için anakartın özelliklerine bak.
Veya direkt bana sor, yardımcı olurum.
Konu sahibi yazılım ile değiştirmek istiyor ama.
zaten 1 ay oldu toplayalı keşke 100 150 tl daha fazla verip daha iyi bir anakart alsaymışımbence RGB değiştirmek için anakart değiştirmeye gerek yok eğer kontrol etmeyi çok istiyorsa değiştirebilir