Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa fanlarım Armoury Crate uygulamasının kontrolünden çıktı

Raiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Bilgi
Merhabalar. Kasamda ki bütün rgb fanları ve diğer aydınlatmaları ASUS Armoury Crate üzerinden yapıyorum. Uygulama kontrolünde iken kasanın üzerinde ki LED tuşuna basınca kasanın sadece kendine ait fanları değişti ve uygulamadan BAĞIMSIZ bir şekilde çalışmaya başladı. Aura Sync özelliğini ne kadar kurcalasam da bir türlü diğer aydınlatmalarla kasanın kendi fanlarını eşleştiremiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Merhabalar. Kasamda ki bütün rgb fanları ve diğer aydınlatmaları ASUS Armoury Crate üzerinden yapıyorum. Uygulama kontrolünde iken kasanın üzerinde ki LED tuşuna basınca kasanın sadece kendine ait fanları değişti ve uygulamadan BAĞIMSIZ bir şekilde çalışmaya başladı. Aura Sync özelliğini ne kadar kurcalasam da bir türlü diğer aydınlatmalarla kasanın kendi fanlarını eşleştiremiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Çözebildin mi? bende yaşıyorum aynı sorunu. Mavi renk seçiyorum ama zaman geçince sıfırlıyor rengi kafasına göre renkleniyor.

Raiga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yusuf Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözebildin mi? bende yaşıyorum aynı sorunu. Mavi renk seçiyorum ama zaman geçince sıfırlıyor rengi kafasına göre renkleniyor.
Hocam şaka mı bu diyeceksin ama kasanın üzerindeki fan rgb tuşuna basılı tutmayı dene ondan sonra armoury crate e tekrar bağlanıyor. Bende öyle oldu 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,795
Üyeler
167,889
Son üye
zzzxy
Top Bottom