Kasa fanlarımı değiştirmek istiyorum ses yapıyorlar

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Thermaltake s200 tg kasamın önünde bulunan 3 fanı da değiştirmek istiyorum, ilk başta en alttaki tıkırtı sesi yapıyordu bi şekilde durdurdum onu, şimdi de ortadaki tıkırtı sesi yapmaya başladı arada dokunup düzeltiyorum ama yine geliyor 5 10 dakika sonra. anakartım MSI PRO B760M-P, bunlardan 3 tane alıp ön tarafa montajını sorunsuz bi şekilde yapabilir miyim? anakart destekler mi

Thermaltake s200 tg kasamın önünde bulunan 3 fanı da değiştirmek istiyorum, ilk başta en alttaki tıkırtı sesi yapıyordu bi şekilde durdurdum onu, şimdi de ortadaki tıkırtı sesi yapmaya başladı arada dokunup düzeltiyorum ama yine geliyor 5 10 dakika sonra. anakartım MSI PRO B760M-P, bunlardan 3 tane alıp ön tarafa montajını sorunsuz bi şekilde yapabilir miyim? anakart destekler mi

Hocam sanırsam sistemin GOAT V4 benimki gibi. Ses benim kasamdan da gelmeye başladı. Şu an sadece en üstteki fandan geliyor ses. Garantisi daha devam ediyor, vatana götürsek kasanın kendisini komple mi isterler yoksa sadece fanı yeterli olur mu? Sen naptın? Konunun üzerinden baya geçmiş ama nasıl bir çözüm bulabildin?

Geri