KASA FANLARIMIN RGB'Sİ ÇALIŞMIYOR

qralbab67

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar,
Raijintek Ponos ultra oyuncu kasası satın aldım, anakartım msi pro b840-p wifi. Kasamın fanlarını çalıştırıyorum fakat rgbleri yanmıyor. Kasaya ait tanıtım videosunda 20:02'de bir info var ona bakabilirsiniz. video;

Herhangi bir sata güç kablosu yok psudan güç almıyor. fanları için de CHA-FAN yeri anakartımda yok, kasanın içinden çıkan fan kablosunu SYS_FAN3'E taktım. Bu konularda biraz özürlüyüm galiba, yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Raijintek Ponos ultra oyuncu kasası satın aldım, anakartım msi pro b840-p wifi. Kasamın fanlarını çalıştırıyorum fakat rgbleri yanmıyor. Kasaya ait tanıtım videosunda 20:02'de bir info var ona bakabilirsiniz. video;

Herhangi bir sata güç kablosu yok psudan güç almıyor. fanları için de CHA-FAN yeri anakartımda yok, kasanın içinden çıkan fan kablosunu SYS_FAN3'E taktım. Bu konularda biraz özürlüyüm galiba, yardımlarınızı bekliyorum.
sys fan yazan yerler fanlari argb siz calistirir fanlarin birde rgb kablosu olacak onu anakartda argb yazan yere takicaksin sanirim jargb yaziyordu tam hatirlamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boyle olacak
genelde anakartin cevresinde olurlar asagisinda saginda ustunde olabilirler

Ekler

• 1706626996645.webp
    1706626996645.webp
    61.2 KB · Hit: 9
sys fan yazan yerler fanlari argb siz calistirir fanlarin birde rgb kablosu olacak onu anakartda argb yazan yere takicaksin sanirim jargb yaziyordu tam hatirlamiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boyle olacak
genelde anakartin cevresinde olurlar asagisinda saginda ustunde olabilirler
Teşekkür ederim, yarın gündüz gözü ile tekrar bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri