Kumanda var mı?Alıntıyı görüntülekasanin arkası böyle hocam
bu kablolardan herhangı bırı anakart fan gırısılerıne takılımı ? Takılıysa hangısınde ıse bıostan onun ayarını düzenlemen gerekAlıntıyı görüntülekasanin arkası böyle hocam
beim bildiğim o kablolardan bır tanesi fan girişlerine takılması gerek o değilde kasayı yenimi aldınız kumanda olması gerek yanı cıkıyor olması gerekıyor normalde satıcıyla konustunuzmuHocam şimdi baktım anakarta sys fan girişleri boş hiçbir şey takılı değil
Yeni aldım hocam hazır sistem olarak incehesaptan aldımbeim bildiğim o kablolardan bır tanesi fan girişlerine takılması gerek o değilde kasayı yenimi aldınız kumanda olması gerek yanı cıkıyor olması gerekıyor normalde satıcıyla konustunuzmu
bence yazın kumanda mutlaka cıkması gerek en azından cıkıp cıkmadıgını ınceleme vıdeolarında görebılırsınız cıkıyorsa eksık gonderılmıstır bılgınız olsunYeni aldım hocam hazır sistem olarak incehesaptan aldım
her kasada çıkmıyo kumanda bitfenix enso meshdee falan yok meseleabeim bildiğim o kablolardan bır tanesi fan girişlerine takılması gerek o değilde kasayı yenimi aldınız kumanda olması gerek yanı cıkıyor olması gerekıyor normalde satıcıyla konustunuzmu
iyide o ayrı bir kasaher kasada çıkmıyo kumanda bitfenix enso meshdee falan yok meselea