Neler Yeni

Kasa fanlarının sıcaklığa etkisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bahadır tosun
Arkadaşlar Merhaba akvaryum bir kasam var. Kasanın altında ve yanlarında 3 er tane fanı ters taktım. ( Dışarıdan içeriye soğuk hava girecek şekilde ) 1 tane egzoz fanı ve 1 tane de 120mm sıvı soğutma fanı var üst tarafta. Kasanın üst tarafındaki fan sayısını 2 tane daha alıp 3 tane yapsak kasa içi sıcaklığa faydası olur mu? Bunu deneyimleyen var mı? Fanlar düşük devirde ghost of tsushima da 2k çözünürlükte full ayarlarda 73 74 dereceyi görüyor. Daha da indirmek istiyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyorum:)

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar Merhaba akvaryum bir kasam var. Kasanın altında ve yanlarında 3 er tane fanı ters taktım. ( Dışarıdan içeriye soğuk hava girecek şekilde ) 1 tane egzoz fanı ve 1 tane de 120mm sıvı soğutma fanı var üst tarafta. Kasanın üst tarafındaki fan sayısını 2 tane daha alıp 3 tane yapsak kasa içi sıcaklığa faydası olur mu? Bunu deneyimleyen var mı? Fanlar düşük devirde ghost of tsushima da 2k çözünürlükte full ayarlarda 73 74 dereceyi görüyor. Daha da indirmek istiyorum. O yüzden yorumlarınızı bekliyorum:)
Bende 9 fan var en alttakiler çekiş diğerlerinide itiş şeklinde ayarladım bence akvaryum kasalardaki en iyi fan kombinasyonu bu şekilde ve evet eğer fan alırsanız etki edecektir sıcaklığa

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Tayfun Balım
Çok fazla fan doldurmak iyi sonuç vermeyebilir. Kasa için hava akışı uygunsa fan takviyesi yapın. Kasanız darsa fazladan fan ekleyip mevcut akışı bozmak faydadan çok zarar getirir. Mevcut fanları daha yüksek statik basınç ve daha yüksek cfm değerli fanlarla değiştirmek alternatif çözüm sunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,055,707
Üyeler
167,705
Son üye
JidsaW