Linke tıklayın, Vatan PC' den alındı.Memlun musunuz peki ve nerden aldınız ?
hocam bu vatandaki oem hazır sistem stokları ne sıklıkla geliyor acaba bilginiz var mıLinke tıklayın, Vatan PC' den alındı.
İnternet bağlamadığım için tam test edemedim ama bilgisayar 5 saniyede açılıp kapanıyor.
Uygulamalar tıkladığım anda açılıyor, oyunlar da aynı şekilde...
Euro Truck Simulator 2 en yüksek ayarlarda 1080 P kasar mı diye denedim 0 kasma...
Fiyatına göre en iyi PC
Bu adam troll cidden sürekli yanlış öneride bulunuyor banlanması gerek bencefiyatı uygun ama 8 gb ramle oyun oynanmaz
Sistem iyi değil 9.nesil ve gtx 1650 var çok kötü cidden ekran kartı iyi değil rx 570 karşısında bile geride kalıyor ssd kötü kasa kötü anakart kötü daha ne isterseniz ne sayayım ha ? ölü bir soket anakart almak istiyorsanız alın gamegaraja bakın.INTEL I5 9400F-ZOTAC GTX1650 D6 AMP.MSI H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 9400F-ZOTAC GTX1650 D6 AMP.MSI H310M PRO-VDH PLUS-KINGSTON 480GB-8GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bilgim yok ama genelde stokları oluyor.hocam bu vatandaki oem hazır sistem stokları ne sıklıkla geliyor acaba bilginiz var mı
8GB ram ile CYBERPUNK oynayan bnefiyatı uygun ama 8 gb ramle oyun oynanmaz
hocam 1 aydır bakıyorumda ben https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistem stoklara gelmedi bugün yazdım bidaha gelmeme ihtimali var dedi interestingBilgim yok ama genelde stokları oluyor.
Sağlam tedarikçileri var