ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Dahası
35-40 TL civarı Corsair spec delta RGB için güzel bir RGB şerit önerir misiniz
Hoşuma giden başka kasa olmadı hocam içinde Corsair vs650 80+ ile geliyor yenilenmiş PSU 4 tane de fan var fiyatı uygun geldi zaten sadece psu 500-600 tlO kasayı mı aldın? Sistemi topladığın zaman fotoğraflarını gönderirsin artık![]()
Kasa çok güzel zaten ama ön tarafı cam olduğundan dolayı hava akışı kısıtlı ve birazcık küçük, açma kapama tuşu da aşırı hassas.Hoşuma giden başka kasa olmadı hocam içinde Corsair vs650 80+ ile geliyor yenilenmiş PSU 4 tane de fan var fiyatı uygun geldi zaten sadece PSU 500-600 TL
Hocam ben sisteme çocuğum gibi bakarımKasa çok güzel zaten ama ön tarafı cam olduğundan dolayı hava akışı kısıtlı ve birazcık küçük, açma kapama tuşu da aşırı hassas.
Hocam daha önce hiç kasa toplamadım toplamayı biliyorum yüzlerce video izlemişimdir ama güvenceye alayım kendimi size ulaşabilir miyim parçalar elime ulaştığı zaman yardımcı olsanızKasa çok güzel zaten ama ön tarafı cam olduğundan dolayı hava akışı kısıtlı ve birazcık küçük, açma kapama tuşu da aşırı hassas.
Montaj konusunda o kadar bilgili değilim maalesefHocam ben sisteme çocuğum gibi bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam daha önce hiç kasa toplamadım toplamayı biliyorum yüzlerce video izlemişimdir ama güvenceye alayım kendimi size ulaşabilir miyim parçalar elime ulaştığı zaman yardımcı olsanız
Yok mu detaylı yardım edecek kişi forumda bildiğinizMontaj konusunda o kadar bilgili değilim maalesef![]()
Eyvallah hocam ben de gördüm bunu şimdi güzele benziyorLİNK bi ara facebook gruplarında çok ünlüydü bende almayı düşünüyordum fırsatım olmadı. Klavyeden sonra ilk işim bunu almak olucak. Işıkları gerçekten de çok güzel. Ortamı pavyona çeviriyor resmen.
ARGB değil o bakımdan pek tavsiye etmiyorum ancak elbette tercih meselesidir...LİNK bi ara facebook gruplarında çok ünlüydü bende almayı düşünüyordum fırsatım olmadı. Klavyeden sonra ilk işim bunu almak olucak. Işıkları gerçekten de çok güzel. Ortamı pavyona çeviriyor resmen.