Neler Yeni

Kasa kablo duzeni [Felaket düzeyde]

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bütçen olursa bence şöyle 1000tl civarında kasa alabilirsin kablo kanalları olur temiz durur yok dersen tavsiyem şu olur yapışkanlı kroşe birde cırt kelepçe alıp temizce yapabilirsin

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Bilmiyorum kullanan kişiler yetmiyor 600 watt da bile ekran kartı kapanıyor diyolar
çok saçma r5 5600 + rtx 3060 sistemlere bile 550w yetiyor eski sistemler çok mu güç istiyor

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan
Bütçen olursa bence şöyle 1000tl civarında kasa alabilirsin kablo kanalları olur temiz durur yok dersen tavsiyem şu olur yapışkanlı kroşe birde cırt kelepçe alıp temizce yapabilirsin

Valla suan kasa alacak para yok olsada işlemci upgrade edeceğim tesekkurler fikrin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok saçma r5 5600 + rtx 3060 sistemlere bile 550w yetiyor
Bilmiyorum bende

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla suan kasa alacak para yok olsada işlemci upgrade edeceğim tesekkurler fikrin için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum bende
Tm dediğim şeyleri nalburdan bulursun al yap bence en azından toplarsın

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Yunus Emre Arslan

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Bilgin var ise eğer modüler bir psuya falan gerek kalmaz. Tek yapman gereken tüm kabloları birbirinden ayırıp doğru bir haritalandırma ile işe yarayan kabloları düzenlemenin dışında tutup geriye kalan kabloları zarar vermeyecek şekilde plastik kelepçeler ile tutturup normalde CD-ROMun geldiği kısma saklamak en mantıklısı olacaktır. Veya yeni şık bir psu covera sahip kasa alıp hem kabloları gizleyip hem de güzel bir görünüme getirebilirsin kasayı. İleri de de iç parçalarını değişirsen ileriye dönük bir adım olur.

Top Bottom