Kasa kablolama düzeni nasıl?

Yigitxq

80+
Reaksiyon skoru
143
Birazcık uğraştım fan controller arka tarafta psunun önüne yerleştirdim kumandası algılıyor diğerlerini de düzgün yerleştirdiğimi düşünüyorum daha toplu olması için yapabileceğim bir şey var mı ? Ve sıvı soğutucu aldım 2-3 güne gelir diye umuyorum ana kartı söküp mü takmam daha kolay olur yoksa egzoz fanı söküp kolayca halledebilir miyim kasa içindeyken?

Ekler

• 8a11c59d-88fe-45f4-b5a1-823b8476fd34.jpg
    8a11c59d-88fe-45f4-b5a1-823b8476fd34.jpg
    219.7 KB · Hit: 83
Güzel görünüyo ama AMD yazan kısım üst tarafta olması gerekmiyormu ?

Hocam ramlerın tam tersı tarafına yanı sola dogru donuk olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O ekran kartı ne oyle sen mı ıcat ettın?

• Hahaha
Reaksiyonlar: erny
Şuan birazcık sırıttım... Dalgınlığıma gelmiş :DD sökeceğim zaten 2 gün sonra kalması sorun olur mu böyle acaba

Hocam ramlerın tam tersı tarafına yanı sola dogru donuk olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O ekran kartı ne oyle sen mı ıcat ettın?
Aynen şimdi hatırladım neden böyle taktığımı ramleri takamıyordum üst tarafa geldiği için ondan sol tarafa çevirmiştim

Birazcık uğraştım fan controller arka tarafta psunun önüne yerleştirdim kumandası algılıyor diğerlerini de düzgün yerleştirdiğimi düşünüyorum daha toplu olması için yapabileceğim bir şey var mı ? Ve sıvı soğutucu aldım 2-3 güne gelir diye umuyorum ana kartı söküp mü takmam daha kolay olur yoksa egzoz fanı söküp kolayca halledebilir miyim kasa içindeyken?
Ekran kartı nedir öyle

Ekran kartı kağıt helva gibi incecik :D
Onun dışında şuan kablolama iyi değil anakartın hemen altındaki deliklerden geçirsen daha iyi olurmuş

Ekran kartım kargoda bu hafta içinde gelecek sanırım... Ve işlemcim Ryzen 5 3500x ekran alabilmek için taktım bunu. Günlük işlerimi halledip oyunları indiriyorum şimdilik.

Aynen şimdi hatırladım neden böyle taktığımı ramleri takamıyordum üst tarafa geldiği için ondan sol tarafa çevirmiştim
Ust tarafa cevrılmez kı ben mı kafayı yedım :D

Ekran kartı kağıt helva gibi incecik :D
Onun dışında şuan kablolama iyi değil anakartın hemen altındaki deliklerden geçirsen daha iyi olurmuş
Sanırım power ve usb kablolarından bahsediyorsun biraz yukarıda kalıyor ana kartın altındaki delikler ve işlemci kablosunu yetiştirmek için uğraşırken o aklımdan çıkmış

Sanırım power ve usb kablolarından bahsediyorsun biraz yukarıda kalıyor ana kartın altındaki delikler ve işlemci kablosunu yetiştirmek için uğraşırken o aklımdan çıkmış
Evet Power ve ön panel USB kablolarından bahsediyordum.
En kötü onlar durmuş

Geri