KASA KABLOLAMA NASIL

Reaksiyon skoru
71
Nzxt kasalarının kablolama kanallarını çok seviyorum. Ancak bu alt kısmı da düzenlemenin bir yolu var mı acaba ya ?

(24 pin kablosunu üstteki çentikten alamadım. sağdaki kanaldan da geçirsem kaydı asagiya hep, o yüzden altta :) )
C80EC6FD-2C2B-471F-9FAE-B1CF965DEDE1.jpeg

Hocam çok güzel duruyor elinize sağlık.

Nzxt kasalarının kablolama kanallarını çok seviyorum. Ancak bu alt kısmı da düzenlemenin bir yolu var mı acaba ya ?

(24 pin kablosunu üstteki çentikten alamadım. sağdaki kanaldan da geçirsem kaydı asagiya hep, o yüzden altta :) )
Alıntıyı görüntüle
Hocam güzel görünüyor elinize sağlık. CPU power kablosunu yukarıdan alamamanızın nedeni radyatör olduğu için mi ? Yoksa anakart mı daralttı orayı

Sıkıntı yok ki o kadar takılma arkasına 😃 önü önemli hoş arkası da gayet yerinde güzel işte tam modüler psu ve kasa kablolama şekli çok önemli böyle işçiliklerde gerçi ben onlarca sistem topladım hep kablolar düzenli oluyor du ama kasa ve power farkı da var

Hocam güzel görünüyor elinize sağlık. CPU power kablosunu yukarıdan alamamanızın nedeni radyatör olduğu için mi ? Yoksa anakart mı daralttı orayı
3643B731-04B6-4EDC-A6B8-458D68196E89.jpeg

Kablo yukarıdan gidiyor anakarta hocam bahsettiğiniz buysa tabi. Yanlış anlamış da olabilirim sizi, ilk kablolama deneyimim 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistem “Donanım arşivi S1”sistem. Bu fiyat bandında ROG PSU olmasına ben de şaşırmıştım. Kasa ve işlemci soğutucuyu değiştirdim sadece.

Alıntıyı görüntüle
Kablo yukarıdan gidiyor anakarta hocam bahsettiğiniz buysa tabi. Yanlış anlamış da olabilirim sizi, ilk kablolama deneyimim 😅
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistem “Donanım arşivi S1”sistem. Bu fiyat bandında ROG PSU olmasına ben de şaşırmıştım. Kasa ve işlemci soğutucuyu değiştirdim sadece.
Ha pardon hocam yanlış görmüşüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,269
Üyeler
174,849
Son üye
Furkan Eroğlu
Geri