Kasa marka model ne reis neden yazılmıyor marka modeli devlet sırrı mıkasa ön paneli mesh yaptırmak istiyorum öneri almıştım kasamodifiye diye bi instagram sayfasında mesaj attım 2 gündür cevap yok başka güvenilir yapan adam yok mu ?
performax trinity kasa modeli neden devlet sırrı olsun hocam yapan birisini arıyorumKasa marka model ne reis neden yazılmıyor marka modeli devlet sırrı mı
Abdullah abi shorts atmıştı aynı kişi mi dediğiniz adamla tam hatırlayamadım oda lrdan yaptırmıştıkasa ön paneli mesh yaptırmak istiyorum öneri almıştım kasamodifiye diye bi instagram sayfasında mesaj attım 2 gündür cevap yok başka güvenilir yapan adam yok mu ?
shorts görmedimde videosu var aynı adam video çekmiş shorts daki farklımı bilmiyom ama adama yazdım 2 gündür cevap yokAbdullah abi shorts atmıştı aynı kişi mi dediğiniz adamla tam hatırlayamadım oda lrdan yaptırmıştı
Doğrudur ismini tam hatırlayamadım bilemiyorumshorts görmedimde videosu var aynı adam video çekmiş shorts daki farklımı bilmiyom ama adama yazdım 2 gündür cevap yok
valla bilemedim adam cevap vermiyor yaptırmak istedim ama yoksa gidip kasa alıp değişecem veya başka yeni kasa alıp bu kasayı satacam yenilemiş olacam pcyiDoğrudur ismini tam hatırlayamadım bilemiyorum