Neler Yeni

Kasa önerisi lütfen ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
technopatın eski videolarında recep baltaşın topladığı bir sistemde bu kasayı ve portları arka tarafta olan bir anakartı kullanıyordu
video linki:
anladım hocam kusura bakmayın siliyorum linki.👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ay sıfırlandı ya suan bişey alacagım trendyoldan acaba %15 devam ediyor mu
sabah alın sistemler güncellenmemiş olabilir.

technopatın eski videolarında recep baltaşın topladığı bir sistemde bu kasayı ve portları arka tarafta olan bir anakartı kullanıyordu
video linki:
hocam dlx 4000 heybetli ve güzel bir E-ATX kasadır. Game garaj a ulaşıp psu suz satıyorlarmıymış bir sorun isterseniz. Onun dışında sizin attıklarınız da güzel.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Selamlar, iyi akşamlar iyi forumlar dilerim öncelikle.
5 Haziran günü sipariş vermek üzere kasa almak istiyorum.
Bütçem normal de 3500 TL, eğer ki kendimi çok zorlarsam 4500 TL'ye çıkıp biraz da cebime ayıracağım harçlıktan kısıp 5000 TL'yi çıkartabilirim.

Kullanmakta olduğum sıvı soğutmam: Cooler Master MasterLiquid 360L Core ARGB
Bu sebepten dolayı üst tarafa 360mm sıvı soğutma takabileceğim bir kasa istiyorum. ( ÖN TARAFA TAKMAK İSTEMİYORUM. TAMAMEN TERCİH MESELESİ )
Mevcut kullandığım kasa: Rampage ICEWAVE Beyaz Templerli Cam 7x12 ARGB Fan'lı model fakat memnun değilim değiştirmek istiyorum.

İki adet kasa buldum.
1. https://www.teknobiyotik.com/dark-m...-3-0-type-c-atx-oyuncu-kasasi-dkchmaxv30.html
2. https://www.vatanbilgisayar.com/coo...h-4x120mm-argb-led-fanli-midt-siyah-kasa.html

Dark maxima v30 alınır mı, alanlar varsa memnun mu değil mi lütfen cevap yazabilirse çok sevinirim.

Hayırlı akşamlar dilerim.
Cooler Master dan uzak durmanı öneririm. Kasaları kaliteli falan da öyle dandik fanları Rampage bile yapmıyor yav vızır vızır ses yapıyorlar...

video linki:
Öyle kullanıma da uyumlu ama normal de kullanılır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
atakan akman
fanlar dahildir büyük ihtimal de o anakart muhabbetini ilk senden duydum öyle bir şey mi var ?

Cooler Master dan uzak durmanı öneririm. Kasaları kaliteli falan da öyle dandik fanları Rampage bile yapmıyor yav vızır vızır ses yapıyorlar...

Öyle kullanıma da uyumlu ama normal de kullanılır.
dark maxima v30 alınır mı peki ?

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Sercan SAYİT
Asus A21 Plus modeline eski sistemler de kurulabiliyor, illa ki çıkış portları arkada olan anakart olmak zorunda değil.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zaten mevcutta akvaryum kasa kullanıyorum fakat daha iyi airflow için önü mesh kasaya geçiş yapmak istiyorum
(Biraz geç bir cevap olucak ama) Nzxt h6, nzxt h9, Hyte Y60 vb. kaliteli akvaryum kasalar normallerden bir fark hissettirmez

onat3734

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Müslüm
Al bir rampage 66 s geç bende onu kullanıyorum DVD rw de taktım öne 2 fan arkaya 1 tane ekledim 4 tanede USB var önde ama satan kalmadı belki ikinci el bulabilirsiniz

Top Bottom