Neler Yeni

Kasa önerisi gerekli

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
Bütçe
1500
Arkadaşlar selamlar yeni bir sistem topluyorum parcalari asagi birakicam kasa ve ekran karti haric herseyi aldim guzel hava alan kaliteli bir kasa onerisine ihtiyacim var ekran karti olarak 3070 ti,3080 yada rx 6700 dusunuyorum

Geri kalan parcalarda kasayla cok onemi yok ztn kule tipininde sigabilecegi bir kasa olmasi lazim onerilerinizi bekliyorum bütçem 1.5 ama gerekirse 2ye cikabilirim

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
n11'den XPG Valor AIR Temperli Cam Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Gpu desteği çok uzun değil her 3 fanlı sığmayabilir ona özellikle bakarsın.

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
n11'den XPG Valor AIR Temperli Cam Mid Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Siyah seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Gpu desteği çok uzun değil her 3 fanlı sığmayabilir ona özellikle bakarsın.

Hocam ilk attiginizda rgb varmi birde ikinci attiginiz 2 fanla geliyomus galiba egzoz fani varmi onda

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
Hocam ilk attiginizda rgb varmi birde ikinci attiginiz 2 fanla geliyomus galiba egzoz fani varmi onda
Egzoz fanı yok p360a'da

Valorun rgbsiz versiyonu bu

n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Şuna da bakabilirsin bunu pek bilmiyorum ama çok öneriliyor, yorumlar da iyi

4HMET678

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
ahmet taha çelenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Egzoz fanı yok p360a'da

Valorun rgbsiz versiyonu bu

n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Şuna da bakabilirsin bunu pek bilmiyorum ama çok öneriliyor, yorumlar da iyi
Bu son attiginiz guzele benziyo hocam bugun forumda konusunu gormustum bu guzele benziyo aslinda benim ekran kartinin anakartin vs nasil uyumlu oldugunu nasil anlarim yani 3 fanli ekran kartini alirmi bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu son attiginiz guzele benziyo hocam bugun forumda konusunu gormustum bu guzele benziyo aslinda benim ekran kartinin anakartin vs nasil uyumlu oldugunu nasil anlarim yani 3 fanli ekran kartini alirmi bu
Anakartimda micro atx

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Arkadaşlar selamlar yeni bir sistem topluyorum parcalari asagi birakicam kasa ve ekran karti haric herseyi aldim guzel hava alan kaliteli bir kasa onerisine ihtiyacim var ekran karti olarak 3070 ti,3080 yada rx 6700 dusunuyorum

Geri kalan parcalarda kasayla cok onemi yok ztn kule tipininde sigabilecegi bir kasa olmasi lazim onerilerinizi bekliyorum bütçem 1.5 ama gerekirse 2ye cikabilirim
nova mesh kullanıyorum. 3 fanlı ventus 3x sığıyor dev gibi kuletipi sığıyor. tam f/p

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,395
İsim
Kürşat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartimda micro atx
Açıklamalarda uyumluluk yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,493
Üyeler
164,852
Son üye
DorukGkcoglu