Neler Yeni

KASA ÖNERİSİ TAVSİYESİ

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Türk insanı kadar adamı yoran insan yok önerme mönerma yapma kardeşim iyi günler
Ya bi' yürü git Allah aşkına :D. Adamlar bütçe soruyor, "iyi bir sistem" deyip geçiştiriyorsun sonra iyi önerme yapamayınca da onlara mana buluyorsun. Yetmezmiş gibi bir de ayar çekmeye çalışıyorsun adamlara.

Ciguli0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ciguli
Sen yoruyorsun insanları kasa önerisi istiyorsun ne parçalar belli ne butcen belli istedigin seyi bilmiyorsun
Fazla konuşmayı seven biri değilim parçaları cart curt mu yaşadığım iyi bir sistem diyorsam diyorsam bütçe belirtmediysem demekki demekki para var sanki zorla yorum yaptırmışim gelmiş insanları görüyorsun diyo işine bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bi' yürü git Allah aşkına :D. Adamlar bütçe soruyor, "iyi bir sistem" deyip geçiştiriyorsun sonra iyi önerme yapamayınca da onlara mana buluyorsun. Yetmezmiş gibi bir de ayar çekmeye çalışıyorsun adamlara.
İşine bak boş adam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimin önermesine kötü deyip mana bulmuşum ? Gözleri olup da göremeyen dostum benim

Son düzenleme:

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok