Neler Yeni

Kasa psu onerisi lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
Bütçe
10000
Beyler suanda öncelikli olarak (arctic liquid freezer 2 420mm destekleyen siyah bir kasa ) Ve 850 watt fp bir psu istiyorum. Hepsi buradadan varsa ilk ordan yoksada bir yerden uygun. Fiyatlı atabilirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Beyler suanda öncelikli olarak (arctic liquid freezer 2 420mm destekleyen siyah bir kasa ) Ve 850 watt fp bir psu istiyorum. Hepsi buradadan varsa ilk ordan yoksada bir yerden uygun. Fiyatlı atabilirmisiniz
Corsair PSU bakabilirsin. Kasa olarak da Corsair seçebilirsin. Fiyatlı istiyorsunuz şuan acelem var o yüzden atamıyorum özür diliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair PSU bakabilirsin. Kasa olarak da Corsair seçebilirsin. Fiyatlı istiyorsunuz şuan acelem var o yüzden atamıyorum özür diliyorum.
Acelem yok bi ara atabilirseniz sevinirim . 29 Kasım bekliyorum zaten. Uygun fiyatlı yok sa o günü beklicem

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey

Palo DAYI 👑

80+ Gold
kasa olarak ch780 di sanırım o desteklıyor psu olarak hıgh power onerırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazdıktan sonra fiyatına bakım dedim 9 k olmuş kasa verilmez o para 5k lara kadar inmişti diye hatırlıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanızın hangi büyüklükte olmasını istiyorsunuz ?
Dediğim gibi kasa 4 6 k arası 420 mm arctic liquid freezer 2 420 mm i destekleyen bi kasa olsa iyi olur

Kasanızın hangi büyüklükte olmasını istiyorsunuz ?
Bu psu fiyatı iyi mi? ona göre alicagim

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
PSU olarak Rajintek Cratos 850W al. Kasaya bakacağım birazdan

PSU olarak Rajintek Cratos 850W al. Kasaya bakacağım birazdan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Link varsa atarmisin
bu ikşisinden birini alabilirsin hıgh powerı kendım kullanıyorum ama suan stokta yokmus başka yerde varsa ona bakmak lazım ben bakmadım çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yasin eroğlu
high power al raijintek den kompenant bakımından daha iyi

kasa önerisi ise zoko amiral öneririm fan masrafın olur 1k gibi ama güzel kasadır

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammet
Dostum ben aynı hatayı yaptım sen yapma eğer almadıysan o soğutucuyu hiç girme bu işe al bi 360 rahatına bak kasada seni çok zorlar 420 mm. https://www.amazon.com.tr/dp/B08232...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
kendim bu kasa ile kullanıyorum sorunsuz ama Ben aldığım zaman araştırdığımda deepcool morpheus piyasada yoktu sonradan uygun fiyatla girdi piyasaya gerçi şimdi fiyatları 8 k yı bulmuş lian li lancool 3 var tepeye 420 mm destekleyen ama onda da anakartında soğutma bloğu varsa ona çarpıyor diye biliyorum. İade etme şansın varsa direk iade et sıvı soğutucuyu

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
high power al raijintek den kompenant bakımından daha iyi

Dostum ben aynı hatayı yaptım sen yapma eğer almadıysan o soğutucuyu hiç girme bu işe al bi 360 rahatına bak kasada seni çok zorlar 420 mm. https://www.amazon.com.tr/dp/B08232...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
kendim bu kasa ile kullanıyorum sorunsuz ama Ben aldığım zaman araştırdığımda deepcool morpheus piyasada yoktu sonradan uygun fiyatla girdi piyasaya gerçi şimdi fiyatları 8 k yı bulmuş lian li lancool 3 var tepeye 420 mm destekleyen ama onda da anakartında soğutma bloğu varsa ona çarpıyor diye biliyorum. İade etme şansın varsa direk iade et sıvı soğutucuyu
Fiyatı çok uygun diye aldım 3400 TL'ye geldi

bu ikşisinden birini alabilirsin hıgh powerı kendım kullanıyorum ama suan stokta yokmus başka yerde varsa ona bakmak lazım ben bakmadım çünkü

Burdan alıyorum olurmu?

Ekler

• Screenshot_20241123_115047_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241123_115047_Hepsiburada.jpg
    963.1 KB · Hit: 7
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Muhammet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR