Palo DAYI 👑
80+ Gold
aynı model değil sanırımFiyatı çok uygun diye aldım 3400 TL'ye geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan alıyorum olurmu?
aynı model değil sanırımFiyatı çok uygun diye aldım 3400 TL'ye geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan alıyorum olurmu?
Hocam bi bakarmisıniz ayni modelmi degilmi diye. Tam bilmiyorum ben.aynı model değil sanırım
Lan li dinamik evo fena değil gibiÖn ve üst panellerine 420mm radyatör desteği veren kasalar var. Bütçe dahilinde üst panel montajına imkan veren kasaları atacağım.
-Deepcool Ch780
-Deepcool Morpheus
-Lian li o11 dynamic evo
-Lian Li Lancool III (arctic lf 2 420 mm bu kasaya sığıyor ama çok sıkışık olur, almayı düşünürseniz ram ve anakartın vram soğutucu bloklarının yüksekliğine dikkat edin. Fikir edinmek için montaj videosu ekliyorum. )
-RAIJINTEK ZOFOS Ultra
teknik detaylarını bilmiyorum ama aynı model olmadığına eminim , üstelik yarı modüler denmiş farkat resımlerde öyle olmadığını görüyorumHocam bi bakarmisıniz ayni modelmi degilmi diye. Tam bilmiyorum ben.
fiyat olarak araladında en avantaşlı ve şık görünen o gibi arada ıncehesapta cuma günlerı ındırıme giriyor bence haftaya cumayı beklemekte fayda var gibiLan li dinamik evo fena değil gibi
Çok kullanışlı ve güzel bir kasa sadece fan almanız lazım kutu içerisinden kasa fanı çıkmıyor.Lan li dinamik evo fena değil gibi
Hocam bu 850 yeter degilmi x serisi veya b toma serisi anakart 9800x3d islmeci 420 mm fan maks 4080 super veya 7900 xt,xtx tarzi gpu olacak birde fiyatı iyi mi? yoksa obur haftayı beklmelimiyim asıl kara cumayıustam 420 demişsin ben 360 sandım kusura bakma ama söylediğim psu kalitelidir tık hızı kupondan kupon alıp indirim yapabilrsin KUPON250 YAZARSAN ÖDEME KISMINA 250TL İNDRİM YAPIYOR
High Power Performance HP1-S2850GD-F14C GEN5 850 W 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
High Power Performance HP1-S2850GD-F14C GEN5 850 W 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
9800 alıcaksan ve 4080 li bi sistem için 850w kaliteli bir psu oldukça yeterli olur ancak bu psu benim bahsettiğim psu değil gibi modüler değil yanlış gönderme ihtimalleri olabilir mağzaya bir sorun derimHocam bu 850 yeter degilmi x serisi veya b toma serisi anakart 9800x3d islmeci 420 mm fan maks 4080 super veya 7900 xt,xtx tarzi gpu olacak birde fiyatı iyi mi? yoksa obur haftayı beklmelimiyim asıl kara cumayı
Biraz bekleyelim ozaman hocam. Acele etmeye gerek yok.9800 alıcaksan ve 4080 li bi sistem için 850w kaliteli bir psu oldukça yeterli olur ancak bu psu benim bahsettiğim psu değil gibi modüler değil yanlış gönderme ihtimalleri olabilir mağzaya bir sorun derim
Dediğim gibi kasa 4 6 k arası 420 mm arctic liquid freezer 2 420 mm i destekleyen bi kasa olsa iyi olur
uyumlu mu? buCOOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX 600 TG Mesh 3X140MM ARGB MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
420 mm uyumlu değil gibiuyumlu mu? bu