caps kapatARKADAŞLAR KASA 0 ALDIM FAN KABLOSUNU TAKTIM FANLAR ÇALIŞIYOR AMA RGB ÇALIŞMIYOR NEDEN ?
caps kapat
kabloları doğru taktığından emin misin rgb kablolarını taktın mı
arkadaş galiba yeni gelmiş foruma kuralları bilmiyor olabilirÖnce bi caps lock kapamayı öğren sonrs yazarsın
Foruma giren herkesin kuralları okuması gerekiyor.arkadaş galiba yeni gelmiş foruma kuralları bilmiyor olabilir
kapamayı değil kapatmayı. sonrs değil sonra. Sen çok güzel yazıyormuşsun ufaklıkÖnce bi caps lock kapamayı öğren sonrs yazarsın
Yaş 10 filan herhaldeÖnce bi caps lock kapamayı öğren sonrs yazarsın
Cümleye büyük harfle başlanır. Yaşını bilmediğiniz birine ufaklık dememelisiniz.kapamayı değil kapatmayı. sonrs değil sonra. Sen çok güzel yazıyormuşsun ufaklık
Önüme öyle bir yazı çıkmadı kardeşim ufak sorunlar bunlar hallettimForuma giren herkesin kuralları okuması gerekiyor.
Arkadaşın yazdığı ''kapamayı'' kelimesi büyük harfle başlamıyordu. Türkçe kurallarını bana öğretmeye kalkma dostum. Like alamazsın bu şekildeCümleye büyük harfle başlanır. Yaşını bilmediğiniz birine ufaklık dememelisiniz.
Ana menüde en üstte 'forum kuralları' var tavsiye ederim.Önüme öyle bir yazı çıkmadı kardeşim ufak sorunlar bunlar hallettim
''Like'' almak gibi bir amacım yok keza ihtiyacım yok buna. Ben sadece yaptığınız yanlışı belirttim size tabii ki Türkçe öğretemem onu benim öğretmemem lazım zaten.Arkadaşın yazdığı ''kapamayı'' kelimesi büyük harfle başlamıyordu. Türkçe kurallarını bana öğretmeye kalkma dostum. Like alamazsın bu şekilde