Neler Yeni

Kasa toplama+windows 10

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Hocam 3 saat de topluyorsa baştan savma yapar hiç özen göstermez yukarda da dendiği gibi detaylı toplama rehberlerine bak eksik neyin var neyin yok (tornavida cırt kelepçe gibi) eksiklerini al ve toplamaya başla özenle kablolamasını yap kendin w11 kur bunlar elektronik aletler dikkatli ve sabırlı olmalısın.

idorojen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Atakan Rodi
Hocam 3 saat de topluyorsa baştan savma yapar hiç özen göstermez yukarda da dendiği gibi detaylı toplama rehberlerine bak eksik neyin var neyin yok (tornavida cırt kelepçe gibi) eksiklerini al ve toplamaya başla özenle kablolamasını yap kendin w11 kur bunlar elektronik aletler dikkatli ve sabırlı olmalısın.
Genel görüş de bu yönde gibi hocam, ilk kez toplayacağım için zarar falan vermeyeyim diyorum ama sanırım video izleyerek ve forumda sorarak kendim toplamak en iyisi olacak

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
Ya video izledim aslında zor gelmedi ancak daha önce yapmadım anakarta bir zarar vermekten korkuyorum
Anakartın üstünde tepinmediğin sürece hiçbir şey olmaz. Ben de hiç bilgim olmadan video izleyerek kendim montajladım. Pinleri yamultma yeter

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
Arkadaşlar yeni sistem topladım ancak birleştirmesini bir bilgisayarcıya yaptıracağım. Sıvı soğutmalı kasa kurulumu + windows 10 yüklemeye 1k dedi ve 3 saat civarı dedi. Normal midir?
Aşırı fazla istemiş, videolar izleye izleye kendinde yapabilirsin, kablolama da biraz kafayı yiyebilirsin o yüzden sakin ve sabırlı olman lazım :D Ben windows 10 kurmanı tavsiye ederim. 2 cihazım var biri win10 diğeri win11 açıkcası win10 daha sade ve bana güzel gözüktüğü için win10 diyorum.

Top Bottom