Neler Yeni

kasa toplarken hangi kabloyu nereye takacağımı nasıl öğrenebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer Faruk T.
genelde pc toplama videolarında sadece neyi nereye taktığımız söyleniyor ama hangi kablo nereye takılıyor onu bilmiyorum parçaları 2. el vs alınca nereye takacağımı nasıl anlayabilirim ? bildiğim tek kablo işlemci soğutucusununki

forderELO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
YUSUF
Selamun Aleyküm en yakın bilgisayarcıya gitmeni öneriririm. Hiç bilmdeğin için yalnış bir işelem sonucunda yakma olasığın var. Tüm paranın çöp olma olasılığı var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer Faruk T.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamun Aleyküm en yakın bilgisayarcıya gitmeni öneriririm. Hiç bilmdeğin için yalnış bir işelem sonucunda yakma olasığın var. Tüm paranın çöp olma olasılığı var.
yok hocam şuan toplamicam bilgilenmek için sordum hem de açıkçası bilgisayarcılara gereksiz yere para vermek istemiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,610
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistem Gelince beni bul online bağlantı ile kuralım birlikte hemde öğrenirsin onlarca sistem topladım online olarak da fiziksel olarak da

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
yok hocam şuan toplamicam bilgilenmek için sordum hem de açıkçası bilgisayarcılara gereksiz yere para vermek istemiyorum.
Bana kalırsa çok kablo yok, bildiğimden dolayı da öyle düşünüyor olabilirim. Zamanla öğrendim hepsini 6 senedir falan meraklıyım. Direkt öğrenmek istersen Donanım Arşivi, Technopat, PC Hocası gibi kanalların detaylı sistem toplama videolarını izlemeni öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ömer Faruk T.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem Gelince beni bul online bağlantı ile kuralım birlikte hemde öğrenirsin onlarca sistem topladım online olarak da fiziksel olarak da
olur hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana kalırsa çok kablo yok, bildiğimden dolayı da öyle düşünüyor olabilirim. Zamanla öğrendim hepsini 6 senedir falan meraklıyım. Direkt öğrenmek istersen Donanım Arşivi, Technopat, PC Hocası gibi kanalların detaylı sistem toplama videolarını izlemeni öneririm
bakayım hocam sağolun

Top Bottom