Yanlış okumuşum mb halledeyim kağıt kalem alıp başlayayım o zaman çalışmayaHazır sistem olmaması dedim hocam![]()
Yaparsınız hocam x570 önerim üzerindeki yeni teknolojiler için yanlış anlamayın yaniBu sistemle sıkıntısız bi şekilde hem oyun hem yayın yapabilirim değil mi
Hocam anakarttan kısmanızı çok önermem çünkü bu sistemi uzun süre kullanacağınızı varsayarak o anakartı tavsiye ettim b450 sıkıntı çıkarmaz evet ama sistem daha az süre güncel kalır daha kısa sürede sistem değiştirmek zorunda kalırsınız yanlış anlamayın lütfen ama 200-300₺ verip 1-2 yıl daha uzun süre güncel olması adına tavsiyem giriş seviyesi x570 olmasıBir de anakart MSI b450m-pro max kullansam nasıl olır sıkıntı çıkar mı
Yaşatmaz hocamHocam ekran kartında sıkıntı yaşar mıyım peki hem oyun oynayıp hem yayın yaparken
Akakçeden bakabilirsiniz hocam parça isimleri birlikte bi 200₺ aşmış oluyor disklerle beraber ama uzun ömür açısından böyle bir sistem önerdim sütçü lisan ettiysem affolaHocam yazdığınız şeklini linkleri ile birliktw gönderebilir misin