Neler Yeni

Kasa topluyorum yardimlarinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
yok oc ile ilgilenmiyorum fiyat performans bi anakarti ariyorum sadece rgb desteklesin m2 slotu olup olmamasinin da bi onemi yok ssd kulanicam ve 3000 mhz RAM takilabilsin yeter
Hangi bileşende rgb var? Rgb de anakartın bi önemi yoktur ona takılma. Fiyat performans istiyorsan kesinlikle benim önerdiğim anakartı al. Çok tercih ediliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam s2h da alicam buyuk ihtimal peki guc kaynagi rtx 2060 i ve 3600 u besler mi daha once ek guc gerektiren bi ekran karti kulanmadim sectigim guc kaynagindan ekran kartina giden kablo var midir
Kablo vardır, 550 w yeterli 👍

Esko199

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esin
rgb kasayin kendisinde ve ram de var evet buyuk ihtimal onu alicam mesela daha fazla rgb li fan satin alirsam kasadaki kontrolcuye mi baglamam gerek yoksa anakarta mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Kami
rgb kasayin kendisinde ve RAM de var evet buyuk ihtimal onu alicam mesela daha fazla rgb li fan satin alirsam kasadaki kontrolcuye mi baglamam gerek yoksa anakarta mi
Ramleri direk tak rgb li olması farketmez. Ama rgb fan daha önce takmadım yardımcı olamıcam. Youtube da videolar var detaylı anlatmışlar. Onlara bak istersen

Esko199

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Esin
peki guc kaynagi icin ne diyebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular