kasa üst fanları içeriye üflüyor sıkıntı olur mu

Reaksiyon skoru
13
kasa frizby alırken bır hata yaptım pısmanım on panel kapalı ordan çok hava vurmuyor ama yazın önünü açarım üstü de açık zaten 5 fan içeri hava verse 1 fan dışarı hava verse sıkıntı olur mu içeri çok hava girip az hava çıkar tarzı?

kasa frizby alırken bır hata yaptım pısmanım on panel kapalı ordan çok hava vurmuyor ama yazın önünü açarım üstü de açık zaten 5 fan içeri hava verse 1 fan dışarı hava verse sıkıntı olur mu içeri çok hava girip az hava çıkar tarzı?
Önemli olan kasaya ne kadar hava girdiği değil doğru hava girmesi. Ön taraf içeri üst ve arka dışarı üfleyecek şekilde takılması lazım.

bi kasayı kapalı kullanıyorsan birtek işlemci bloguna basılan hava hariç geri kalan falanların hepsi dışarı üflemesi gerekir tam tersi ise kapalı kullanmanın bir anlamı yok çünkü olan toz kasanın içine girer not: sıvı sogutma radyatör falan onlar hariç

İçeri hava üfleyen fan varken dışarı hava nasıl çıkabilir?
yan camın üstü açık olsa diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi kasayı kapalı kullanıyorsan birtek işlemci bloguna basılan hava hariç geri kalan falanların hepsi dışarı üflemesi gerekir tam tersi ise kapalı kullanmanın bir anlamı yok çünkü olan toz kasanın içine girer not: sıvı sogutma radyatör falan onlar hariç
zararı olur mu peki 8 aydır boyle kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,633
Üyeler
185,295
Son üye
baytr12
Geri