Kasa üstü ARGB tahliye fan!

Satriani

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,353
Dostlar selam, Lancool 216 için kasa üst taraftaki boşluğa 3'lü ARGB tahliye fanı bakıyorum.
Genel maksat, kasanın tamamı siyah olacağı için ön ve üst kısımdan biraz renk oluşturması, f/p önerileriniz varsa sevinirim.

Son düzenleme:
Dostlar selam, Lancool 216 için kasa üst taraftaki boşluğa 3'lü ARGB tahliye fanı bakıyorum.
Genel maksat, kasanın tamamı siyah olacağı için ön ve üst kısımdan biraz renk oluşturması, f/p önerileriniz varsa sevinirim.
Ayrıca içeriye renk vermesi için ne tür fan gerekli, bilgisi olan yeşillendirsin...
içerisi cafcaflı olsun istiyorsan yaprakları da ledli fan alman gerekir. egzoz görevi göreceği için çok üst düzey bir şey almana gerek yok istersen temudan bile alabilirsin. ama benim tavsiyem tek bir tane egzoz fanı yapıp olabildiğince intake fan takmak daha mantıklı.

içerisi cafcaflı olsun istiyorsan yaprakları da ledli fan alman gerekir. egzoz görevi göreceği için çok üst düzey bir şey almana gerek yok istersen temudan bile alabilirsin. ama benim tavsiyem tek bir tane egzoz fanı yapıp olabildiğince intake fan takmak daha mantıklı.
Isınan hava genleştiği için yukarıdan hava atarken içeriye ufak da olsa bi' ışıklandırma genel amaç.
Yukarıdan içeriye hava alıp, tek egzoz fandan atmak gibi bi' durum değil. Zaten Lancool 216 genel olarak serin ve esas amacım tamamen karanlık kasanın üstünden içeriye biraz ışık yansıması...

Ayrıca içeriye renk vermesi için ne tür fan gerekli, bilgisi olan yeşillendirsin...
Buldunuz mu hocam

valla hocam tam ne yapmak istediğinizi anlamadım o yüzden yorum yapamıyorım yoksa seve seve yardımcı olurdum
Mevzu çok basit aslında, kasanın üstündeki boşluğa 3'lü fan takıp içerideki sıcak havayı tahliye etmek.
Bunu yapan fanların da RGB olarak kasa içine ışık vermesi, çünkü zaten hava soğutucu kullanacağım ve orada boşluk kalacak.

lancool-216r-x-1.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,355
Üyeler
174,132
Son üye
LetaLis_
Geri