Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa ve Fan Mevzusu

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Merhaba,

Satın almış olduğum kasada normalde en az üç adet var zannediyordum ancak sadece bir tane fan mevcut olarak gözüküyor. Şu an sıvı soğutma alamayacağım için beklemem lazım. Bu beklediğim sürede tek fan işimi görür mü?
Kasa bu : https://www.incehesap.com/cougar-ge...00w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-46557/
Tek fan soğutmaya pek yaramaz 12 fan desteği var galiba kasada 3 öne 1 arkaya takabilirsiniz
3 lü fan setlerine bir göz atın derim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,312
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu kasa sonradan fan alıcaklar için çok iyi.

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek fan soğutmaya pek yaramaz 12 fan desteği var galiba kasada 3 öne 1 arkaya takabilirsiniz
3 lü fan setlerine bir göz atın derim

Bir de hediye olarak 2 tane Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı veriyorlarmış hocam. Fan setlerine nereden bakabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kasa sonradan fan alıcaklar için çok iyi.

Kasanın ön RGB ışıklarıyla arkadaki fanların ışıkları birbirine olmaz diye fan yerine bu markanın sıvı soğutmasını satın almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,312
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bir de hediye olarak 2 tane Frisby FCL-F12B 120 mm Kasa Fanı veriyorlarmış hocam. Fan setlerine nereden bakabilirim?

Kasanın ön RGB ışıklarıyla arkadaki fanların ışıkları birbirine olmaz diye fan yerine bu markanın sıvı soğutmasını satın almayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
360mm' ye kadar sıvı soğutma var destek olarak. Kasanın üst paneli 360mm edstekliyor 360mm soğutma alır üste takarsınız. Hediye fan gelirse öne takarsın.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Şimdi şöyle ön taraf kapalı zaten o yüzden fanların rgb olmasının pek bir önemi yok
Egzoz fan yani arkaya takılacak fanı rgb alabilirsiniz o güzel gözükür
Sıvı soğutma konusunda da 360mm sıvı soğutma desteği var işlemciniz çok gğçlü değilse o kadar büyük bir sıvı soğutmaya gerek yok

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
360mm' ye kadar sıvı soğutma var destek olarak. Kasanın üst paneli 360mm edstekliyor 360mm soğutma alır üste takarsınız. Hediye fan gelirse öne takarsın.

Sizce hangisini alsam f/p olarak daha kârlı bir durumda olurum ? Tabii ki sıvı soğutma ile fanı kıyaslama hatasına düşmüyorum ancak işimi görmesi şu raddede benim için yeterli.

Şimdi şöyle ön taraf kapalı zaten o yüzden fanların RGB olmasının pek bir önemi yok
Egzoz fan yani arkaya takılacak fanı RGB alabilirsiniz o güzel gözükür
Sıvı soğutma konusunda da 360mm sıvı soğutma desteği var işlemciniz çok gğçlü değilse o kadar büyük bir sıvı soğutmaya gerek yok

İşlemci R5 3600 hocam.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Siz mutlaka 1 tane rgb fan alın egzoz fan için önerim bu şimdilik

Sizce hangisini alsam f/p olarak daha kârlı bir durumda olurum ? Tabii ki sıvı soğutma ile fanı kıyaslama hatasına düşmüyorum ancak işimi görmesi şu raddede benim için yeterli.

İşlemci R5 3600 hocam.
Hocam r5 3600 için aşırı gereksiz olur bence 240 mm yeterli yada düzgün bir hava soğutma yeterli bu tarz sıvı soğutmalar intel i7 10700k gibi ryzen 9 3900x gibi çok güçlü işlemcileri soğutmak için kullanılıyor ama ryzen 5 3600 360mm sıvı soğutma gerektiricek bir işlemci değil ve kasayla aynı marka alma zorunluluğu yok

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Siz mutlaka 1 tane RGB fan alın egzoz fan için önerim bu şimdilik

Hocam r5 3600 için aşırı gereksiz olur bence 240 mm yeterli yada düzgün bir hava soğutma yeterli bu tarz sıvı soğutmalar intel i7 10700k gibi ryzen 9 3900x gibi çok güçlü işlemcileri soğutmak için kullanılıyor ama ryzen 5 3600 360mm sıvı soğutma gerektiricek bir işlemci değil ve kasayla aynı marka alma zorunluluğu yok

https://www.incehesap.com/gamepower-air-turbine-rgb-fan-fiyati-46159/
Bunu alsam işimi görür mü hocam? Pek anlamıyorum da bu egzoz fan olayından.

Siz mutlaka 1 tane RGB fan alın egzoz fan için önerim bu şimdilik

Tamamdır üstadım çok teşekkürler :)

Top Bottom