Neler Yeni

Öneri kasa ve psu önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Ekinci
peki hangi psuyu önerirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sığar

Al sana psu
hocam satıcılar aynı galiba ürünlerde aynımı hepsi burada dan alırsam 270 e gelecekte

esit: aynı ürünmüş teşşekkürler

Son düzenleme:

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
peki hangi psuyu önerirsin?

hocam satıcılar aynı galiba ürünlerde aynımı hepsi burada dan alırsam 270 e gelecekte
Buyur buradan bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Ekinci
Sığar

Al sana psu
hocam son bir soru sormak istiyorum fsp çok iyi diyorlar 100 tl fark ile fsp almaya değer mi? ikiside 500w 80+

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Ekinci
Değer ama cebin zorlanacaksa boşver

Fsp olan 80+ bronz
hocam biraz zorlanır ama almışken iyisini almak istiyorum 7-8 sene kullanmak istiyorum çok oyun oynamam 2gb ram gerkesinimi olan oyun falan oynarım günlük kullanım için alıyorum

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam biraz zorlanır ama almışken iyisini almak istiyorum 7-8 sene kullanmak istiyorum çok oyun oynamam 2gb ram gerkesinimi olan oyun falan oynarım günlük kullanım için alıyorum
Sen cebini zorlama hocam attığım model yeterli kalitede

80+ bronz, white çok takılma işin pazarlama tarafı bunlar

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
100 tl daha verip 80+bronze al bence %5 bir fark var ama daha uzun ömürlü olabilir

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
@_burakekinci
Sakın ama sakın HV Pro ve Hydro K'dan başka bir şey bakma. VX Plus daha düşük bütçeler için iyi. Diğerleri rezalet. SHP 650 V2, Corsair VS2012 serisinin tıpkısının aynısı ki o psu dan da kaçın. Az yabancı forumlara bakın görürsünüz. High Power'ı direk ele. Hv pro'ya göre 12V kanalı düşük (450W), Hydro K'ya göre koruma dezavantajı ve sadece 1 adet 6+2 pcie gibi özellikleri var. Alınmaz.

Hydro K alınabilir. HV Pro'da 12v, hydro k'da 1 - 2 koruma avantajı var. İkisi de iyidir. Az farkla HV Pro daha iyi derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Ekinci
@_burakekinci
Sakın ama sakın HV Pro ve Hydro K'dan başka bir şey bakma. VX Plus daha düşük bütçeler için iyi. Diğerleri rezalet. SHP 650 V2, Corsair VS2012 serisinin tıpkısının aynısı ki o psu dan da kaçın. Az yabancı forumlara bakın görürsünüz. High Power'ı direk ele. Hv pro'ya göre 12V kanalı düşük (450W), Hydro K'ya göre koruma dezavantajı ve sadece 1 adet 6+2 pcie gibi özellikleri var. Alınmaz.

Hydro K alınabilir. HV Pro'da 12v, hydro k'da 1 - 2 koruma avantajı var. İkisi de iyidir. Az farkla HV Pro daha iyi derim.
hocam şu an bütçe sorunu yaşıyorum high poweri herkes öneriyor 750 tl ye kasa ve psu almam lazım sadece kasa 410 psuya 340 kalıyor en fazla high power çok mu kötü

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Top Bottom