Neler Yeni

Kasa ve PSU önerisi Max fiyat 1000₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem
Micro atx anakartım var xpg pylon 650w PSU ve zalman n5 kasa düşünüyorum fikirleriniz nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem

Techno08

80+ Gold
Psu xpg ile kıyaslandığında nasıl ?o kasadan satın aldım 4-5 gün oldu işleme alındı diyor hâlâ eger yarında çıkmazsa iptal edicem

İkisi de kaliteli. Kapasitörleri japon malı ve ikisininde çoğu akım korumaları mevcut ve 80+. ikisi de üzmez ama aynı fiyata xpg 650w veriyorsa onu almanızı tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem
İkisi de kaliteli. Kapasitörleri japon malı ve ikisininde çoğu akım korumaları mevcut ve 80+. ikisi de üzmez ama aynı fiyata xpg 650w veriyorsa onu almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa ve thermaltake PSU hoşuma gitmedi xpg psu alacağım tekrar ve kasa olarak zalman n5 düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem

Marten

80+
Sizin yorumunuz nedir

Msi MAG 100m aldım daha hâlâ işleme alındı diyor pztesi de kargoya verilmezse iptal edicem ve msi kasada önde iki fan var önde üç fan olması daha iyi olur diye düşünüyorum
İnanki MAG 100M Daha İyi Ondan

Benim Görüşüm Kablolaması Kötü 4 Tane Fanla Gelmesi Güzel Ama Boyut Olarakta ATX Bir Kasaya Göre Küçük Sanki

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kerem

Benim Görüşüm Kablolaması Kötü 4 Tane Fanla Gelmesi Güzel Ama Boyut Olarakta ATX Bir Kasaya Göre Küçük Sanki
Bakalım pazartesi işlem başlarsa iptal etmeyeceğim yoksa edicem beklemekten ciğerim soldu

Msi 3 fanlı o biraz kötü gibi geliyor bana ama bilemedim

Top Bottom