bence gayet yeterli fiyatına göre.zamanında bu fiyattan görsem bunu alırdım bende. https://www.teknobiyotik.com/donani...-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.htmltamamdır teşekkür ederim bide bu kasanın alternatifleri varmıdır yoksa bu gerçekten yeterli bi kasamı
hangisi daha mantıklı olur diğerimibence gayet yeterli fiyatına göre.zamanında bu fiyattan görsem bunu alırdım bende. https://www.teknobiyotik.com/donani...-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html
bunu 2.5k ya almıştım memnunum ama.
ben olsam phanteks i alırdım. o fiyata 140mm fanlı kasa bulmak zordur.hangisi daha mantıklı olur diğerimi
hmm teşekkür ederim yordum senide son olarak kasanın çıkardığı seslere dair bi bilgi varmı xpg valor air kasa biraz ses çıkaran bi kasa ona nazaran nasıl sesi çokmu azmıben olsam phanteks i alırdım. o fiyata 140mm fanlı kasa bulmak zordur.
bence daha az ses çıkarır.fanlar ne kadar büyükse o kadar az ses çıkardığını biliyorum.hmm teşekkür ederim yordum senide son olarak kasanın çıkardığı seslere dair bi bilgi varmı xpg valor air kasa biraz ses çıkaran bi kasa ona nazaran nasıl sesi çokmu azmı
birde düzenli olarak tmeizliğini yapmakta fayda var benim kasada çabuk toz topluyor haftada 1 temizliyorum.bence daha az ses çıkarır.fanlar ne kadar büyükse o kadar az ses çıkardığını biliyorum.
hmm teşekkür ederimbence daha az ses çıkarır.fanlar ne kadar büyükse o kadar az ses çıkardığını biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde düzenli olarak tmeizliğini yapmakta fayda var benim kasada çabuk toz topluyor haftada 1 temizliyorum.
bende geçenlerde iç dış temizlik yaptım kasada termal macun fln değiştirdim işlemcinin bakımını yaptım da ses ya bana fazla geliyor yada gerçekten fazla sesi varbence daha az ses çıkarır.fanlar ne kadar büyükse o kadar az ses çıkardığını biliyorum.
birde düzenli olarak tmeizliğini yapmakta fayda var benim kasada çabuk toz topluyor haftada 1 temizliyorum.
acaba ryzen 5 7500f işlemciyi soğutabilecek max 1000 tl lik hava soğutma önerin varmı xpg valor air kasaya uyucak bi soğutucu argb olmasıda önemli yük altında 60 65 derecyi geçmesin işlemcimhmm teşekkür ederim
bende geçenlerde iç dış temizlik yaptım kasada termal macun fln değiştirdim işlemcinin bakımını yaptım da ses ya bana fazla geliyor yada gerçekten fazla sesi var