Sistemime kasa ve psu ve ram önerisi yapabilecek varmı

o zaman senin attıgın anakart bu lian li kasaya sıgıyordur heralde ben pek anlamıyorumda bu kasa ve ram ler i5 14600k ve rtx 4070 süper psu dışında hepsi birbirine uyumludur dimi 360mm sıvı sogutucum var kendimin onuda takarız bi tek psu kaliteli ve sessiz olsun istiyorum hight power da iyi diyorsan onuda almayı düşünüyorum
Hepsi uyumludur evet gönül rahatlığı ile öneriyorum.
Sadece PSU'yu Yusuf hocama sorun son kararı o versin hocam. 🙏

varmı önerebilecegin hocam 7bine kadar bütçem var i5 14600k rtx 4070 süper felan ddr5 sistemi rahat götürecek sessiz sakin işini yapan bi psu kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsi uyumludur evet gönül rahatlığı ile öneriyorum.
Sadece PSU'yu Yusuf hocama sorun son kararı o versin hocam. 🙏
çok teşekkür ederim bu k serilerinde eskiden z serisi anakart zorunlulugu vardı b760 da da sorunsuz olur heralde

varmı önerebilecegin hocam 7bine kadar bütçem var i5 14600k rtx 4070 süper felan ddr5 sistemi rahat götürecek sessiz sakin işini yapan bi psu kaliteli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok teşekkür ederim bu k serilerinde eskiden z serisi anakart zorunlulugu vardı b760 da da sorunsuz olur heralde
b760 12 faz vram olan hepsi götürür

b760 12 faz vram olan hepsi götürür
psu dışında bunları almayı düşünüyorum i5 14600k ve 4070 süper in yanına 360mm sıvı sogutucum var bunlar uzun süre götürür sanırım psu yada karar verecem bunların hepsi birbirine uyumlu olur dimi dostum

anakartta buna karar kıldım

ram de buna

kasadada buna

psu dışında bunları almayı düşünüyorum i5 14600k ve 4070 süper in yanına 360mm sıvı sogutucum var bunlar uzun süre götürür sanırım psu yada karar verecem bunların hepsi birbirine uyumlu olur dimi dostum

anakartta buna karar kıldım

ram de buna

kasadada buna
Eğer kasa atx ise anakart atx al matx küçük durur görüntüsü benim hoşuma gitmiyor

görüntüye takılan birisi degilim hocam zaten masanın altında duracak rgb gibi takıntılarımda yok
O zaman alınır hocam faz vrami iyi rami alabilirseniz daha yüksek alın 7000 desteklerse 7200 intelde performansı etkiliyor

Geri