850w psu önerisi yapabilecek varmı

axion55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
695
sistemim ddr5 i5 14600k ve rtx 4070 ekran kartı var ileriye dönük 850w gold serisi bi psu arıyorum fiyatı önemli degil 7-8-9 bine kadar alabilirim

sistemim ddr5 i5 14600k ve rtx 4070 ekran kartı var ileriye dönük 850w gold serisi bi psu arıyorum fiyatı önemli degil 7-8-9 bine kadar alabilirim
7-8-9 gidiyorsan
Enermax d.f. X 1200-1350-1650w al artık hangisi stokta varsa :D

Beyaz mı siyah mı
renk rgb takıntım yok kral isteddigini önerebilirsin :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7-8-9 gidiyorsan
Enermax d.f. X 1200-1350-1650w al artık hangisi stokta varsa :D
enermax ilk defa duydum ben eski kafalıyım biraz fsp nxt msi felan psu ları vardı bunlarda kalitelimi hocam 1200 w baktım 6 bin tl civarında

enermax ilk defa duydum ben eski kafalıyım biraz fsp nxt msi felan psu ları vardı bunlarda kalitelimi hocam 1200 w baktım 6 bin tl civarında
enermax köklü ve eski bir marka psuları genelde F/P olarak çok iyi oluyor son zamanlarda D.F X hem ülkemizde hem yabancılarda çok popülerleşti özellikle ülkemizde yeni pc toplayan kesimin %70'i falan kullanıyordur bu psuyu hem kaliteli hem ucuz hem de 1200w.

bu iyi gibi duruyor hemde 1200w gold psu ileriye dönükte

enermax köklü ve eski bir marka psuları genelde F/P olarak çok iyi oluyor son zamanlarda D.F X hem ülkemizde hem yabancılarda çok popülerleşti özellikle ülkemizde yeni pc toplayan kesimin %70'i falan kullanıyordur bu psuyu hem kaliteli hem ucuz hem de 1200w.

Katılıyorum 👍

Enermax eski, ve köklü bir marka. Eskiden kendileri üretiyordu PSU'larını. Dünyaca tanınan bir marka. Sadece türkiye'ye yeni girdiklerinden dolayı pek tanınmıyor. D.F.X 1200W modelini SANR üretiyor. Kalitesi fiyatına göre fazlasıyla iyi. Alınabilir.

Bu modelede bakılabilir. Beyaz isterseniz:

NZXT C1000 daha üstün bir model sayılır.

A+ Tier / 21cm genişlik lazım kasada
B Tier ama A sınıfında görüyor bilgili arkadaşlar
A Tier
B+ Tier
B Tier

Geri