Neler Yeni

Kasa Zalman n5 mf (se) Sıvı soğutma

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak
kasa hazır sistemin içinde gelceği için degiştirme seceneğim yok sadece rampage x horse kasa yapabilirim oda psu su c4 gibi elinde kalır diyolar nabıcam ben yhaaaaa
Sen dediğimi yap, öne tak
Radyatör fanlarını kasanın önüne montajla, büyük ihtimal öyle yapsaydım, kasa içi daha serin olabilirdi.
Uğraşmak istemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
Sen dediğimi yap, öne tak
Radyatör fanlarını kasanın önüne montajla, büyük ihtimal öyle yapsaydım, kasa içi daha serin olabilirdi.
Uğraşmak istemedim.
sıvı soğutmayı öne takıyım diyon yani ?

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak
deepcool ls520 se alıp öne taksam önden söktüğüm fanları üste koysam olur mu kral deepcool sığar mı sende varmış ondans oruyom
Evet sığar. Üst tarafın kablolama düzeni iyi ise 3 de sığar, yoksa 2 tanesi sığar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Halil
Evet sığar. Üst tarafın kablolama düzeni iyi ise 3 de sığar, yoksa 2 tanesi sığar.
eyw kral bide bişi daha sorcam ben esktra fan alıyım mı yani üst tarafa önden söktüğüm 2 fanı takıcam ya onların yanına bitane daha fan alıyım mı yoksa gereksizi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyw kral bide bişi daha sorcam ben esktra fan alıyım mı yani üst tarafa önden söktüğüm 2 fanı takıcam ya onların yanına bitane daha fan alıyım mı yoksa gereksizi olur
gereksiz mi olur

Aisen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Ali Burak
Mesaj otomatik birleştirildi:

gereksiz mi olur
Yani sen bilirsin. psu sacının üstüne 2 tane daha takabilirsin.
Daha iyi sirkülasyon yapabilir

Top Bottom