Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasada egzoz fan intake fandan fazla olursa ne olur?

Pinlox

80+
Bütçe
350
İyi günler, ben Xigmatek Glare 7a kasa kullanıyorum ve bu kasa 3 intake 1 de egzoz fana sahip. Ekran kartım Armor serisi olduğundan çok ısınıyor ben de kasama fan almayı düşündüm bundan dolayı. Kasanın üstüne 2 tane 140mm fan ya da 3 tane 120mm fan takılabiliyor. Ben de İncehesap'taki indirimlerden fan alayım dedim fakat kasada egzoz fan intake fandan fazla olursa hava akımını kötü etkileyip içeriyi boğar mı? (Bu arada ilk başlığım hatam varsa affola)

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Yanıt için teşekkür ederim. Bilgisayar iç bileşenlerinin sıcaklığının düşmesinde yardımı olur mu peki?
Kasanın pozisyonuna göre değişir. Fanları üste takacaksın değil mi? O zaman üst tarafın açık olduğu bir yere koy kasanı ki fanlar havayı dışarı atabilsin.

Eğer kasanın üstü açık bir yerde ise sıcaklık değerleri değişir. Yani sıcaklık değerleri düşer.

Pinlox

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın pozisyonuna göre değişir. Fanları üste takacaksın değil mi? O zaman üst tarafın açık olduğu bir yere koy kasanı ki fanlar havayı dışarı atabilsin.

Eğer kasanın üstü açık bir yerde ise sıcaklık değerleri değişir. Yani sıcaklık değerleri düşer.
O şekilde. Yardımınız için teşekkür ederim.

Top Bottom