sami şahin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederimSüper olmuş eline sğalık
teşekkür ederimSüper olmuş eline sğalık
Teşekkür ederim. Baya uzun oldu okuyamamanız normal. Fiyatı aslında çok pahalı değil birkaç avantajı var.Okumadım ama yineden eline sağlık.
Fiyatı daha ucuz olsa çok güzel olurmuş.
Doğrudur.Kaliteli bir kasa ve türkiyedeki fiyatı bence gayet uygun.800-1000 tl arasında olsa daha müq olurdu.Teşekkür ederim. Baya uzun oldu okuyamamanız normal. Fiyatı aslında çok pahalı değil birkaç avantajı var.
dediğiniz fiyat aralığında zatenDoğrudur.Kaliteli bir kasa ve türkiyedeki fiyatı bence gayet uygun.800-1000 TL arasında olsa daha müq olurdu.
Anlaşılan soğutma ve kasa konularını seni etiketliyorum.
27.47 TL fazla amadediğiniz fiyat aralığında zaten
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
attığımda 982tl idi 1dk da nasıl zam geldi27.47 TL fazla ama
Tamam teşekkürler.
Teşekkürler. Bu fanın bir farklı versiyonunun beyazı var ama koymamışlar keşke koysalarmış.Eline sağlık, güzel inceleme olmuş. Bir de şu fanı da beyaz yapsalar da herkes rahatlasa
Koysalar da fiyatından şikayet edicez. Be Quiet bu; beyaz yaparsa fiyata da bindirir.Teşekkürler. Bu fanın bir farklı versiyonunun beyazı var ama koymamışlar keşke koysalarmış.
Bence fiyatı makul sayılır bazı kasalarda göre büyü artıları var mesela 14cm fan yuvaları ve sessiz performanslı denebilecek 14cm fanlar ve en önemlisi malzeme kalitesi kasa 8 kilodan fazla ama siyah fanlar yakışmamış. Bu artıları var diye bu kasanın incelemesinin yapılmayı hak eden bir kasa olduğunu düşünüyorum fiyatına rağmen.Koysalar da fiyatından şikayet edicez. Be Quiet bu; beyaz yaparsa fiyata da bindirir.
Sade, premium ve malzeme kalitesi güzel bir kasa zaten. Bu kasayı Gigabyte Vision serisi ile bir kombine ediceksin diğer bileşenleri de beyaz olarak modladın mı... Neyse hayal kurmayalımBence fiyatı makul sayılır bazı kasalarda göre büyü artıları var mesela 14cm fan yuvaları ve sessiz performanslı denebilecek 14cm fanlar ve en önemlisi malzeme kalitesi kasa 8 kilodan fazla ama siyah fanlar yakışmamış. Bu artıları var diye bu kasanın incelemesinin yapılmayı hak eden bir kasa olduğunu düşünüyorum fiyatına rağmen.