Evet montajlıÖn paneldeki açma/kapama ve reset tuşlarının güç aldığı kabloları montajladın mı anakarta ?
Tak cıkar yaptım hiç bisey olmuyor amaPSU da sorun olabilir kabloları iyice kontrol ettin değil mi tak çıkar yaptın?
bunu dene olmazsa psu arızalıdırpsunun kablosunu çıkar sonra kulaklığın ışığı gidene kadar kasanın güç düğmesine basılı tut sonra kabloyu takıp çalıştır pc yi statik elektrik olabilir
Knk denedim oda olmadi simdipsunun kablosunu çıkar sonra kulaklığın ışığı gidene kadar kasanın güç düğmesine basılı tut sonra kabloyu takıp çalıştır pc yi statik elektrik olabilir
Nasil yani knk biraz daha aciklarmisinbendede aynı sorun oldu sorun ramdeydi silgiyle sildim düzeldi
Psu daha degiseli 1 2 ay oldu daha once kabloda bir sıkıntı varmiş psuyu bozmustu yenisi aldim kabloyuda yeniledim 1 2 aydir hic bir sorun yoktu aksam bir açayim dedim bir baktim calismiyorPSU da sorun olabilir kabloları iyice kontrol ettin değil mi tak çıkar yaptın?
knkm arkadaş rami çıkarıp sil demiş o çentikleriniKnk denedim oda olmadi simdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil yani knk biraz daha aciklarmisin
Psu daha degiseli 1 2 ay oldu daha once kabloda bir sıkıntı varmiş psuyu bozmustu yenisi aldim kabloyuda yeniledim 1 2 aydir hic bir sorun yoktu aksam bir açayim dedim bir baktim calismiyor
Deneyimknkm arkadaş rami çıkarıp sil demiş o çentiklerini
Ramleri cikarip silip geri taktim sonra power kablosunu takarken psu ciz etti sanirim psu bozulmus yineknkm arkadaş rami çıkarıp sil demiş o çentiklerini
Kaliteli psu alın msi meselaDeneyim
Ramleri cikarip silip geri taktim sonra power kablosunu takarken psu ciz etti sanirim psu bozulmus yine
Neden psu bozulurki hic bi sorunu yoktu bu 2. Psu degistirisim
Bi onceki collarmasterin 550 wtydi buda fury 750 wtdi buda gitti tavsiye icin sagolKaliteli psu alın msi mesela
ege psuya baktim adamlar eskiden bu psuya c4 memei yapmislar görünce guliyimmi agliyimmi napcagimi sasirdimKaliteli psu alın msi mesela