Kasada güç var ancak monitöre yansımıyor

hocam ekran kartının güç kablosunu sökün sonra geri takın(yerine oturduğundan emin olun.)
- ramleri sökün.
-ramlerin ucunu silgi ile silin.
-sonrasında ramlerin slotunu değiştirin(1-3. slota takmak yerine 2-4. slota takın.)

Evet geliyor, 5-10 saniye gidiyor sonra tekrar geliyor bu sefer sönmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güç kablosunu bile değiştirdim, ancak işe yaramadı.
SSD'yi değiştiremem m2 soketi sadece 1 tane var.
yeni bir işlemci fln takmadınız değil mi? eğer yeni bir işlemci taktıktan sonra böyle olduysa, biosu güncelleyin.

hocam ekran kartının güç kablosunu sökün sonra geri takın(yerine oturduğundan emin olun.)
- ramleri sökün.
-ramlerin ucunu silgi ile silin.
-sonrasında ramlerin slotunu değiştirin(1-3. slota takmak yerine 2-4. slota takın.)
Kanka ramleri denemiş ama silgi ile silmek işe yarayabilir bencede.

-Display veya HDMI kullanıyorsanız; ekran kartı tarafına takılı olan yer ile monitöre takılı olan yeri değiştirin. Kablonun düzgün bir şekilde takılı olduğundan emin olun.
-Sorunun Display veya HDMI kablosunda olup olmadığını anlamak için farklı bir kablo ile görüntü almayı deneyin.
-Sorunun monitör de mi pc de mi olduğunu anlamak için, pc yi farklı bi cihaza bağlayın (TV veya farklı bir monitör)
-Ramler bir çok soruna neden olabiliyor (görüntü gelmeme, mavi ekran, oyundayken çökme, bir anda pc nin kapanması vb.). Eğer 2 adet ram kullanıyorsanız. Sadece bir tanesini pc ye takıp bilgisayarı çalıştırıp görüntünün gelip gelmediğine bakın (2 ram için de tek tek takıp bakın)
-4 adet ram slotunuz varmış. Slotlarda sorun olmuş olabilir, slotları tek tek deneyin.

Son düzenleme:
Silgi ile silme olayını ekran kartı için de yapabilirsin kanka, oksitlenmeyi giderir.

yeni bir işlemci fln takmadınız değil mi? eğer yeni bir işlemci taktıktan sonra böyle olduysa, biosu güncelleyin.
Hayır takmadım.

Yazdığınız çözümleri akşam eve geldiğimde deneyeceğim. Durum güncellemesi yaparım.

Olay dün patlak verdi ancak bios pilini söküp takınca düzeltmiş görüntüyü almıştım. Bugün ise yine aynısı oldu bios pilini denedim direkt ancak işe yaramadı.

-Ekran kartını söktüm taktım, diğer sokete geçirdim, işe yaramadı.
-Ramleri denedim, olmadı.

Sistem Bilgisi: XFX RX570, R3 1200, ADATA 8X2 GB RAM, ASROCK AB350 PRO4.
Bende de böyle bir sorun vardı kasa çalışıyor görüntü yok kablo bağlı değil diyip görüntü gelmiyor du power bozuk çıktı benim

Hiçbiri yaramadı dostlar.

Saat 12.17
Kasayı tamamen söktüm, içinde bir şey bırakmadım bomboş kaldı. Sonra tekrardan toplamaya başladım. İşin sonunda bilgisayar açıldı. Ancak sorunun hala ne olduğunu bilmiyorum. 🤔

Şu anda tekrar kapandı. 😥

Denedim olmadı maalesef.
Anakartın üzerinde herhangi bir ışık yok sadece ekran kartının var. Kasanın üzerinde kırmızı ve mavi ışık var kırmızı sabit mavi yanıp sönüyordu şuan kapalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet farklı kablo da işe yaramadı.
Üstteki Pci-e slotunda kartı hiç çalıştırdınız mı?

Ek bir güncelleme dostlar.
Tek ram takılı şekilde ekrana görüntü alabiliyorum ancak 5 dakika geçmeden görüntü tekrar gidiyor. Neden olabilir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri