Neler Yeni

Kasadaki Fan Çalışmıyor

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
Merhaba,
Ürünü Cuma günü teslim aldım. Her şey sorunsuz gözüküyor çok şükür ancak üstte hediye olarak verilen iki adet fandan birisi çalışmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğumda ve kasanın yan tarafını açamadığımı söylediğimde bağlanmamış olabileceğini bir bilgisayarcıya göstermem gerektiği söylendi ancak ben kendim halletmek istiyorum. Yan tarafta sadece iki tane vida var ve komple açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba,
Ürünü Cuma günü teslim aldım. Her şey sorunsuz gözüküyor çok şükür ancak üstte hediye olarak verilen iki adet fandan birisi çalışmıyor. Müşteri hizmetlerine sorduğumda ve kasanın yan tarafını açamadığımı söylediğimde bağlanmamış olabileceğini bir bilgisayarcıya göstermem gerektiği söylendi ancak ben kendim halletmek istiyorum. Yan tarafta sadece iki tane vida var ve komple açamıyorum. Yardım edebilir misiniz?
Çalışmayan fandan çıkan kabloyu nazikçe çek bakalım takılı mı değil mi anlaşılır.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Courageux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tam olarak bilmiyorum ama bu fanların güç kısmının kasanın sağ tarafında yer alması gerekiyor sanıyorum ki. Benim kasada sadece arka tarafta vida var diğer tarafta yok sökemiyorum. Nasıl halledebilirim?
299724EA-79F8-45E2-B881-944532E6FEA9.jpeg

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Top Bottom