Merhaba arkadaşlar. Bugün elektrik iki kez gitti ve iki seferde de bilgisayarımı tekrar çalıştırmıştım. Peşpeşe gittiler. Akşama kadar sorunsuzdu. Akşam bilgisayarı açtığımda kasadaki parçalar çalışıyor fakat monitör,klavye ve mouse çalışmıyordu. Mesela usb ile çalışan masa lambam çalışıyordu. Araştırdım bu konuyu, biosu sıfırladım. Anakarta giden güç kablolarını çıkardım bekledim. Okuduğum araştırdığım her şeyi denedim fakat hiçbiri işe yaramadı. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olurum. Saygılar .
Bu arada denediğim tüm yöntemleri söyleyeyim ona göre cevap verin. Ram slotu değiştirdim. Olmadı. Güç tuşuna 30 saniye bastım olmadı. Bios pilini çıkardım güç düğmesine bastım yarım saat bekledim bilgisayarı kapadım yine bekledim bios pilini taktım yine olmadı.(dalga geçmeyin çaresizlikten :d). Anakarta giden güç kablolarını söktüm bekledim tekrar taktım olmadı. Statik elektriği boşalttım olmadı. Sistemim DA-G1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada denediğim tüm yöntemleri söyleyeyim ona göre cevap verin. Ram slotu değiştirdim. Olmadı. Güç tuşuna 30 saniye bastım olmadı. Bios pilini çıkardım güç düğmesine bastım yarım saat bekledim bilgisayarı kapadım yine bekledim bios pilini taktım yine olmadı.(dalga geçmeyin çaresizlikten :d). Anakarta giden güç kablolarını söktüm bekledim tekrar taktım olmadı. Statik elektriği boşalttım olmadı. Sistemim DA-G1
Son düzenleme: