Neler Yeni

Kasadan cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Umut Seyran
Merhaba bilgisayarı yaklaşık 1 hafta önce aldım ve bugün oyun oynarken cızırtı sesi farkettim.Bilgisayarı normal kullanırken hiçbir ses yok gayet normal fakat oyuna girince cızırtı sesi geliyor çok duyulmuyor sadece kasaya kulagını dayarsan duyuluyor.Oyun oynarken 200 fps aldıgımda cızırtı sesi geliyor ve alt tab attıgımda ses gidiyor, oyuna dönüyorum gene ses geliyor bu sefer FPS'i 60'a sabitleyince ses gidiyor.Bazıları coil whine demişti sizce bu nedir. Bazı arkadaşlarım coil whine denen şeyi söyledi garantiye göndereyim mi dediğimde de göndersende tamir etmezler ses cok cıkmıyor yada gelende de aynısı olur falan demişlerdi.

HuseyinJr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Öztüzün
Fanlar biyere sürtüyordur belki kaçak vs yoktur inşallah

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Merhaba bilgisayarı yaklaşık 1 hafta önce aldım ve bugün oyun oynarken cızırtı sesi farkettim.Bilgisayarı normal kullanırken hiçbir ses yok gayet normal fakat oyuna girince cızırtı sesi geliyor çok duyulmuyor sadece kasaya kulagını dayarsan duyuluyor.Oyun oynarken 200 fps aldıgımda cızırtı sesi geliyor ve alt tab attıgımda ses gidiyor, oyuna dönüyorum gene ses geliyor bu sefer FPS'i 60'a sabitleyince ses gidiyor.Bazıları coil whine demişti sizce bu nedir. Bazı arkadaşlarım coil whine denen şeyi söyledi garantiye göndereyim mi dediğimde de göndersende tamir etmezler ses cok cıkmıyor yada gelende de aynısı olur falan demişlerdi.
Kim dediyse doğru demiş %99 Coilwhine

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Coil whine sadece ses yapar başka bir sorun yaratmaz, fps ne etki etmez.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Coil whine sesi aşırı fazla değilse garantiye bile girmiyor fps etki etmez kart a zarar vermez dediğin gibi fps sabitlediğinde ses kesilebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,703
Üyeler
161,481
Son üye
talha12345
Top Bottom