Neler Yeni

Kasadan Gelen Kulak Çınlaması Sesi

V-O-N-A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim
İyi akşamlar arkadaşlar bir kaç gün önce yeni bir sistem topladım çalışmasında bir sıkıntı yok ama bilgisayar kapalı haldeyken kasadan ince tiz bir ses geliyor kulak çınlaması gibi sizce endişelenmelimiyim? Bu ses rahatsız edici olduğu için PSU düğmesini kapatıyorum ama.bir mahsuru var mıdır? Yoksa fişini mi çekeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
İyi akşamlar arkadaşlar bir kaç gün önce yeni bir sistem topladım çalışmasında bir sıkıntı yok ama bilgisayar kapalı haldeyken kasadan ince tiz bir ses geliyor kulak çınlaması gibi sizce endişelenmelimiyim? Bu ses rahatsız edici olduğu için PSU düğmesini kapatıyorum ama.bir mahsuru var mıdır? Yoksa fişini mi çekeyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
PSU markası ne ?

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Elektrik aksamına ve topraklaya dikkat edin

V-O-N-A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun dostum acilen kasayı değiştir yoksa hiç ummadığın anda psu patlayıp anakartı yakabilir.
Bu işte çalışan bi yakınıma sordum böyle ses gelmesi normal dedi? Neye göre kasayı değiştirmemi söylüyorsun?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Bu işte çalışan bi yakınıma sordum böyle ses gelmesi normal dedi? Neye göre kasayı değiştirmemi söylüyorsun?
Rampage marka kasa veya psu alınmaz dostum. Rampagenin işi psu değil kulaklık vs. Belki monitörlerde de kalitesi vardır ama o dahili psu ile evi yakman da normal. Fsp veya farklı bi marka psu kullanan arkadaşın varsa sor bakalım o ses ondan geliyor muymuş?

V-O-N-A

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çok anlamam ama büyük ihtimalle psu sebep oluyor o sese. Kaliteli bir psu değil kankam
riskli bir durum mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage marka kasa veya psu alınmaz dostum. Rampagenin işi psu değil kulaklık vs. Belki monitörlerde de kalitesi vardır ama o dahili psu ile evi yakman da normal. Fsp veya farklı bi marka psu kullanan arkadaşın varsa sor bakalım o ses ondan geliyor muymuş?
Maalesef almış bulundum bu saatten sonra nasıl yol izleyebilirim riskli bir durum mu aldığım yere tekrar götüreyim mi? Bu konuda yardımcı olursan sevinirim

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
riskli bir durum mu?

Maalesef almış bulundum bu saatten sonra nasıl yol izleyebilirim riskli bir durum mu aldığım yere tekrar götüreyim mi? Bu konuda yardımcı olursan sevinirim
Hocam o psu = C4. Garanti süresi vs duruyorsa tek yapabileceğin garantiye göndermek. Ama garantiye de göndersen o problemi düzeltseler bile ben o kasayı kullanmanı önermem sat ve corsair veya da forumdaki arkadaşların önerileriyle farklı bi kasa al ama o kasa çok sıkıntı yaratır sana durum çok riskli öyle bi alete evde güç vermen gerçekten riskli bir şey hocam.

Sonuçta alıp kullanmışsın aldığın yer ha diye geri iade almaz tek yapabiliceğin psu hakkında garantiye göndermek. Ama dediğim gibi sorunu çözseler bile, rampage dahili psu kullanman büyük sıkıntı.

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
coil whine dedikleri şey herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Volkan KARA
Ses sistemi hoparlör vs var ise fişini çekip sesin hala geli gelmediğini kontrol eder misin. Anahtarlı akım korumalı prizlerden al ve sistemini çalıştırmadığında anahtardan kapat. Ben bu ürünü kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Top Bottom