- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dinledim ordanda geliyor gibi anliyamadimpsu ya doğru eğildin mi hiç dinle bak oradan mı geliyor yükte
Dinledim ordanda geliyor gibi anliyamadimpsu ya doğru eğildin mi hiç dinle bak oradan mı geliyor yükte
boşver bence bende de var bir şey olmuyor rahatsız etmiyorsa seniDinledim ordanda geliyor gibi anliyamadim
dün taktım kartı zaten geleli 1 hafta felen oluyorda bi türlü zamanım olmamıştı değişim yada iade istesemmi performansta bi sorun yok zatenboşver bence bende de var bir şey olmuyor rahatsız etmiyorsa seni
sana kalmışta değişim olur mu bilmiyorum bakacaklar karta çalışmasında sorun yok gönderecekler genellikle böyle oluyor dostum aşırı ilgilenirler mi bilmiyorumdün taktım kartı zaten geleli 1 hafta felen oluyorda bi türlü zamanım olmamıştı değişim yada iade istesemmi performansta bi sorun yok zaten
Bundan önce xfx 6500xt vardı bende onda daha fazlaydi coil whine dıııırt diye cikiyodu gönderdim sifiriyla değişim yapıp geri gönderdiler ama bunda nasıl bı yol izlicekler bilemiyorumsana kalmışta değişim olur mu bilmiyorum bakacaklar karta çalışmasında sorun yok gönderecekler genellikle böyle oluyor dostum aşırı ilgilenirler mi bilmiyorum
bir şey sorucam bu psudan gelen cızırtı bende de var pcye bi zarar verir mi?psu dan geliyor olabilir yük arttığında benim psu dan da belirgin bir şekilde cızırtı geliyor
çoğunluk gelmeyeceğini söylüyor gelirse vatandan almıştım götürürüm diyorum ben kasmıyorum ya varsa var ses çalışmasında bir problem yokbir şey sorucam bu psudan gelen cızırtı bende de var pcye bi zarar verir mi?
ssd ile alakası yokssd kullanıyorum yinede çıkabilirmi
teşekkür ederim. açıkçası psu gücü sağladığından olduğundan diğer bileşenlere zarar verir mi diye korkuyordum bir şey olmaz inşallahçoğunluk gelmeyeceğini söylüyor gelirse vatandan almıştım götürürüm diyorum ben kasmıyorum ya varsa var ses çalışmasında bir problem yok
bilemiyorumteşekkür ederim. açıkçası psu gücü sağladığından olduğundan diğer bileşenlere zarar verir mi diye korkuyordum bir şey olmaz inşallah