Neler Yeni

Kasadan gelen ses cızırtılı ses

Bünyamina

80+ Platinum

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
boşver bence bende de var bir şey olmuyor rahatsız etmiyorsa seni
dün taktım kartı zaten geleli 1 hafta felen oluyorda bi türlü zamanım olmamıştı değişim yada iade istesemmi performansta bi sorun yok zaten

Bünyamina

80+ Platinum
dün taktım kartı zaten geleli 1 hafta felen oluyorda bi türlü zamanım olmamıştı değişim yada iade istesemmi performansta bi sorun yok zaten
sana kalmışta değişim olur mu bilmiyorum bakacaklar karta çalışmasında sorun yok gönderecekler genellikle böyle oluyor dostum aşırı ilgilenirler mi bilmiyorum

Ömer19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ömer
sana kalmışta değişim olur mu bilmiyorum bakacaklar karta çalışmasında sorun yok gönderecekler genellikle böyle oluyor dostum aşırı ilgilenirler mi bilmiyorum
Bundan önce xfx 6500xt vardı bende onda daha fazlaydi coil whine dıııırt diye cikiyodu gönderdim sifiriyla değişim yapıp geri gönderdiler ama bunda nasıl bı yol izlicekler bilemiyorum

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
psu dan geliyor olabilir yük arttığında benim psu dan da belirgin bir şekilde cızırtı geliyor
bir şey sorucam bu psudan gelen cızırtı bende de var pcye bi zarar verir mi?

Bünyamina

80+ Platinum
bir şey sorucam bu psudan gelen cızırtı bende de var pcye bi zarar verir mi?
çoğunluk gelmeyeceğini söylüyor gelirse vatandan almıştım götürürüm diyorum ben kasmıyorum ya varsa var ses çalışmasında bir problem yok

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
çoğunluk gelmeyeceğini söylüyor gelirse vatandan almıştım götürürüm diyorum ben kasmıyorum ya varsa var ses çalışmasında bir problem yok
teşekkür ederim. açıkçası psu gücü sağladığından olduğundan diğer bileşenlere zarar verir mi diye korkuyordum bir şey olmaz inşallah :D

Bünyamina

80+ Platinum
teşekkür ederim. açıkçası psu gücü sağladığından olduğundan diğer bileşenlere zarar verir mi diye korkuyordum bir şey olmaz inşallah :D
bilemiyorum 🤷‍♂️
3 aydır kullanıyorum bir sorununu görmedim açıkçası yükte sesi çıkıyor bariz şekilde ama acaba 750w tam yükte çalıştırsam motor sesi çıkarır mı ki

lmornex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
arda şap
coil whine olabilir ki yüksek ihtimal o gibi bence.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Hacı amma derine inmişsiniz coilwhine bu. Direkt internete yazarsan açıklamalara ulaşabilirsin. Oyun içinde de oluyorsa fps sabitleyebilirsin. Sisteme zararı yok.

Top Bottom