Neler Yeni

Kasadan Gelen Ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Zorlantiez
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım pc yi fakat son 3 4 gundur bir ses geliyor hafif bir tırr tırr diye ama oyundayken kesiliyor bu seferde fanlar gürültülü çalışıyor sadece 2 gün önce kasanın içini açıp fanların tozunu kulak çöpüyle hafifçe aldım çok az oda nedeni nedir tırr diye gelen sesin birde oyundayken gürültülü çalışması normalmidir

Ceyhun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ceyhun Kuruçay
Arkadaşlar 2 hafta önce aldım PC yi fakat son 3 4 gundur bir ses geliyor hafif bir tırr tırr diye ama oyundayken kesiliyor bu seferde fanlar gürültülü çalışıyor sadece 2 gün önce kasanın içini açıp fanların tozunu kulak çöpüyle hafifçe aldım çok az oda nedeni nedir tırr diye gelen sesin birde oyundayken gürültülü çalışması normalmidir
Tahminimce ekran kartında reballing arızası vardır

Mr.tky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen tokay
Tahminimce ekran kartında reballing arızası vardır
riballing arizasi nedir tam? ayni sorunu bnde yasiyorum bu arada ama bende surekli var bu ses ve ekran kartindan geldigini anladim kasayi acip dinlemistim elimi anakartin ustune koyunca anladim ondan geldigini. ileriye donuk bi sikinti cikaririmi garantiyemi vermek lazim ?

Ceyhun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Ceyhun Kuruçay
riballing arizasi nedir tam? ayni sorunu bnde yasiyorum bu arada ama bende surekli var bu ses ve ekran kartindan geldigini anladim kasayi acip dinlemistim elimi anakartin ustune koyunca anladim ondan geldigini. ileriye donuk bi sikinti cikaririmi garantiyemi vermek lazim ?
Kesinlilke garanti ye vermelisin reballing sorunu fabrika çıkışlıdır ve tamir edilemez, yenisini verirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,117
Üyeler
165,463
Son üye
onedla
Top Bottom