Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Kasaiçi Aydınlatma İçin Öneri Deep Cool RGB380 - 197 TL

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Kasa içerisinde aydınlatma ve görsel sağlamak isteyen bir çok arkadaş vardı alın size mis gibi ürün mis gibi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın 1 yıl önceki fiyatlara neredeyse.. Bende 3 takım olmasına rağmen 1 adet daha aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
Kasa içerisinde aydınlatma ve görsel sağlamak isteyen bir çok arkadaş vardı alın size mis gibi ürün mis gibi fiyat ihtiyacı olan kaçırmasın 1 yıl önceki fiyatlara neredeyse.. Bende 3 takım olmasına rağmen 1 adet daha aldım.

Anlamadığım için soruyorum. İçinden çıkan toplam kaç cm ve sadece kumandadan mı kontrol anakarta bağlanmıyor mu?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlamadığım için soruyorum. İçinden çıkan toplam kaç cm ve sadece kumandadan mı kontrol anakarta bağlanmıyor mu?

İçerisinden 380 modelinde 3 adet led şerit çıkıyor tam mm olarak hatırlamıyorum. Ancak bu ledler anakart üzerinden çalıştırılmaya kalktığınızda 4 pin li rgb soketiniz olması gerekli. Ancak kendi kontrolcüsü de animasyon anlamında gayet eğlenceli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Taştekin
İçerisinden 380 modelinde 3 adet led şerit çıkıyor tam mm olarak hatırlamıyorum. Ancak bu ledler anakart üzerinden çalıştırılmaya kalktığınızda 4 pin li rgb soketiniz olması gerekli. Ancak kendi kontrolcüsü de animasyon anlamında gayet eğlenceli.
Diğer ledlerle uyumlu olması için düşündüm. 4pin çevirici bulabiliriz sanırım :)

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Diğer ledlerle uyumlu olması için düşündüm. 4pin çevirici bulabiliriz sanırım :)

Sağlıklı çalışmayabilir. Ben pek güvenmiyorum neticede anakart üzerinden alınan voltaj ne olur ne olmaz.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
ARGB değil bu değil mi?
4 pin rgb hatta aura sync desteği de var ama tabi işin içine 4 pini olan anakart gereksinimi ekleniyor :) ama senkron derdiniz yok ise kendi kontrolcüsünün efektleri bir çok anakartın kendi animasyonlarından kat kat iyi.

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Fuzuli masraf bence, 4 pin molex to adaptor kablosunu bulabilirseniz normal şerit ledlerde çalışır diye dusunuyorum.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Fuzuli masraf bence, 4 pin molex to adaptor kablosunu bulabilirseniz normal şerit ledlerde çalışır diye dusunuyorum.

Kasa içerisinde görsel animasyon isteyen kişiler için zaten bu tarz ürünler. Ayrıca dışarıda satılan adreslenebilir ledler fiyat olarak bu rakamlara alınamıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,141
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom