Sebastian Szymanski
80+ Silver
Lemur vol2geldiler
Lemur vol2geldiler
Toplu paket açılışı ne zaman gelirgeldiler
Gec gelmis seningeldiler
bunlar kafayı yemiş 3 kutuda 1 adet 1.5Lt kola vardı Zeytin Yağlı Mayonez ,5 adet Tagliatelle 500 Gr ,5 adet pepsi ,3 adet nestle draje ,Nevernight cilt 1-2, 1.5LT Mango ıce tea,yedigün 1 adet,ince öğütülmüş yulaf,doritos turca 2 adet,pesto sos, zeytinyağlı somon aldımhocam ne aldınız o kadar
İlk gün almama rağmen ikinci gün gönderildiGec gelmis senin
Sorma 15 tane abur cubur aldım. Bisküvi, gofret vs.. Hepsini ayrı ayrı kutulara koyup göndermişler. Müşteri hizmetlerine yazdım israftır ya diye Kargocu şubeye mal indirir gibi 15 tane kutu bıraktı eve.bunlar kafayı yemiş 3 kutuda 1 adet 1.5Lt kola vardı Zeytin Yağlı Mayonez ,5 adet Tagliatelle 500 Gr ,5 adet pepsi ,3 adet nestle draje ,Nevernight cilt 1-2, 1.5LT Mango ıce tea,yedigün 1 adet,ince öğütülmüş yulaf,doritos turca 2 adet,pesto sos, zeytinyağlı somon aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk gün almama rağmen ikinci gün gönderildi
Sonunu okuyana kadar canim sıkildi hayirli ilsun bu aradabunlar kafayı yemiş 3 kutuda 1 adet 1.5Lt kola vardı Zeytin Yağlı Mayonez ,5 adet Tagliatelle 500 Gr ,5 adet pepsi ,3 adet nestle draje ,Nevernight cilt 1-2, 1.5LT Mango ıce tea,yedigün 1 adet,ince öğütülmüş yulaf,doritos turca 2 adet,pesto sos, zeytinyağlı somon aldım
Bende usb bellek aldım 1 adet oda gelmedibunlar kafayı yemiş 3 kutuda 1 adet 1.5Lt kola vardı Zeytin Yağlı Mayonez ,5 adet Tagliatelle 500 Gr ,5 adet pepsi ,3 adet nestle draje ,Nevernight cilt 1-2, 1.5LT Mango ıce tea,yedigün 1 adet,ince öğütülmüş yulaf,doritos turca 2 adet,pesto sos, zeytinyağlı somon aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk gün almama rağmen ikinci gün gönderildi
4 TL'ni indirim kodu olarak tanımlarlar mail gelir önümüzdeki haftalardaketçap 25 TL fiyatı vardı indirimde 21 oldu aldım indirim bittince dahada indirip yapıp 17 TL yapmışlar dolandırıldım
Alıntıyı görüntüleBenim Aldıklarım bunlar.
bende öyle olur diye hiç iptal etmeyle uğraşmadım4 TL'ni indirim kodu olarak tanımlarlar mail gelir önümüzdeki haftalarda
Benim dersler ile alakamAlıntıyı görüntüleBenim Aldıklarım bunlar.