Çok basit aslında . Eğer aldıysan takmana yardım ederiz .Kasalı pc imde ssd var bozuk onu cıkarıp yenisini takcam nasıl cıkarıp yenisini takarım bilgisayarcı 200 TL istiyor sırf ssd cıkarıp takmak için.
anakarttaki yerineSsd aldım kasanın neresine takacam
Ana kartın neresineanakarttaki yerine
vay çakallar bu tip bilgisayarcılara ekmek yedirmicen bi ssd takmak için 200 tl mi istenir insafsızKasalı pc imde ssd var bozuk onu cıkarıp yenisini takcam nasıl cıkarıp yenisini takarım bilgisayarcı 200 TL istiyor sırf ssd cıkarıp takmak için.
200 250 tl arası dedi ....vay çakallar bu tip bilgisayarcılara ekmek yedirmicen bi ssd takmak için 200 TL mi istenir insafsız
Bide ben ekran kartı vs çıkarmayı takmayıda bilmiyorum ssd takmak için ekrankartını cıkarmak gerekmiAna kartın neresine
Ssd neresinde olduğunu bilmiyom ki.Dostum çıkarmak istediğin ssd nerede önce onu bul onu çıkar yenisini tak bu kadar basit
gerek yok sen önce çıkarmak istediğin ssd yi bul200 250 TL arası dedi ....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide ben ekran kartı vs çıkarmayı takmayıda bilmiyorum ssd takmak için ekrankartını cıkarmak gerekmi
kasanın ya önündedir ya arkasında dostum başka yerde olamazSsd neresinde olduğunu bilmiyom ki.
Kasalı pc imde ssd var bozuk onu cıkarıp yenisini takcam nasıl cıkarıp yenisini takarım bilgisayarcı 200 TL istiyor sırf ssd cıkarıp takmak için.