Neler Yeni

Kasam çok tozlu yardım gerekli

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
sağlam bi hava kompresörü açık havada çiçek gibi olur ben çivi tabancasının kompresörüyle temizliyorum mis :)

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
sağlam bi hava kompresörü açık havada çiçek gibi olur ben çivi tabancasının kompresörüyle temizliyorum mis :)
hocam anakarta zarar vere bilir benim ekran kartında fan girişi far ona takarsam ekran kartına bile zara verebilir. fan fönünce elektrik üretiyo ve bunun sayesinde rpm öğreniliyo sen onu dış etmenle döndürürsen anakarta elektrik gider ve sıkıntı olabilir

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
969
İsim
mehmet ali oğuz
hocam anakarta zarar vere bilir benim ekran kartında fan girişi far ona takarsam ekran kartına bile zara verebilir. fan fönünce elektrik üretiyo ve bunun sayesinde rpm öğreniliyo sen onu dış etmenle döndürürsen anakarta elektrik gider ve sıkıntı olabilir
kardeşim fanlara tutarken havayı tutuyorsun elinle

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
hocam bu arada küçük bi tavsiye aklınızda bulunsun;

Bi anlık gaz ile çok yüksek basınçlı bir hava vermeyin bilgisayara, yavaş yavaş usülüne göre temizleyin.
Hatta technoptta bi videoda anlatıyolardı itişten çok çekiş içeren bi hava daha sağlıklı oluyormuş yüksek basınçlı havayı birden verince o minik devreler zarar görebilirmiş sanırım

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Benim görüşüm sakın hava vurma süpürgeyle çek tozları hava vurursan tozlar kasanın içindeki parçaların içine yapışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
tövbe bismillah hocam sen ne yaptın elektrik süpürgesi yerine bilgisayarlamı evi süpürdün

panizher

80+ Silver
Oha bu ne

Permanent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet
Kasa yere yakınsa masanın üstüne al yerin varsa. Pencereye yakınsa o yüzden de olur. Odana dışardan çok toz geliyor belli ki.
masa yere yakın evet pencerenin yakınında değil ama üstüne almam daha mı iyi olur

Top Bottom