hocam anakarta zarar vere bilir benim ekran kartında fan girişi far ona takarsam ekran kartına bile zara verebilir. fan fönünce elektrik üretiyo ve bunun sayesinde rpm öğreniliyo sen onu dış etmenle döndürürsen anakarta elektrik gider ve sıkıntı olabilirsağlam bi hava kompresörü açık havada çiçek gibi olur ben çivi tabancasının kompresörüyle temizliyorum mis
kardeşim fanlara tutarken havayı tutuyorsun elinlehocam anakarta zarar vere bilir benim ekran kartında fan girişi far ona takarsam ekran kartına bile zara verebilir. fan fönünce elektrik üretiyo ve bunun sayesinde rpm öğreniliyo sen onu dış etmenle döndürürsen anakarta elektrik gider ve sıkıntı olabilir
havayı mı fanları mı tutuyooruz fan bağlantısını çıkartıp yapınkardeşim fanlara tutarken havayı tutuyorsun elinle
Kar mı yağıyor lan orada?
Parmağın ucuyla hafif bastırsan yeter.Fanları bantlayıp hava basınca sorun kalmaz dimi
vallahi niye bu kadar çok anlamadım diğer arkadaşlar da attı ama bu kadar değiltövbe bismillah hocam sen ne yaptın elektrik süpürgesi yerine bilgisayarlamı evi süpürdün
Kasa yere yakınsa masanın üstüne al yerin varsa. Pencereye yakınsa o yüzden de olur. Odana dışardan çok toz geliyor belli ki.vallahi niye bu kadar çok anlamadım diğer arkadaşlar da attı ama bu kadar değil
masa yere yakın evet pencerenin yakınında değil ama üstüne almam daha mı iyi olurKasa yere yakınsa masanın üstüne al yerin varsa. Pencereye yakınsa o yüzden de olur. Odana dışardan çok toz geliyor belli ki.