Neler Yeni

kasam hava almıyor yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Kiraz
merhabalar kasam xigmatek lamiya ve hiç hava almıyor kasanın ön panelinde tamperli gibi duran plastik var kasamın daha iyi soğutması için ne yapabilirim 20 derece falan fark ediyor ön paneli çıkarttığımda delmeden yapılırsa sevinirim oyunlarda 80 90 ı görüyor işlemci ön paneli çıkarıyorum 70 falan oluyor kolunuza sağlık :)

Ekler

• download.jpg
    download.jpg
    7.2 KB · Hit: 27
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Temperli cama delik açılabiliyor. Güzel bir usta bulursan delik açtırıp arkasına da toz filtresi yaparsın (kaliteli sinekliklerden yapan görmüştüm).
Biraz bakındım da yüzde 90ı kırıyormuş camı elleme bence. Delikli ısıcam kestirebilirsin ama pahalıya mal olur. Kasa değişikliği daha mantıklı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
merhabalar kasam xigmatek lamiya ve hiç hava almıyor kasanın ön panelinde tamperli gibi duran plastik var kasamın daha iyi soğutması için ne yapabilirim 20 derece falan fark ediyor ön paneli çıkarttığımda delmeden yapılırsa sevinirim oyunlarda 80 90 ı görüyor işlemci ön paneli çıkarıyorum 70 falan oluyor kolunuza sağlık :)
da videosunda bi instagram hesabını paylaşmıştı özel kasa kapağı yapıyodu adam sende ölçüleri atarak özel bişey isteyebilirsin
veya delik aç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
direkt kasa degistir bence. en rahat cozum.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Kiraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temperli cama delik açılabiliyor. Güzel bir usta bulursan delik açtırıp arkasına da toz filtresi yaparsın (kaliteli sinekliklerden yapan görmüştüm).
Biraz bakındım da yüzde 90ı kırıyormuş camı elleme bence. Delikli ısıcam kestirebilirsin ama pahalıya mal olur. Kasa değişikliği daha mantıklı.
sanırım yanlış anladın tamperli değil sert plastik

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
sanırım yanlış anladın tamperli değil sert plastik
Sert mika mı? Öyle bir malzeme ise daha rahat delikler açılabilir. Egzoz fanın da varsa güzel bir performans alınabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,566
Üyeler
160,709
Son üye
62873
Top Bottom