Neler Yeni

Kasam için soğutma tavsiyesi

TheDanger

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan Can
AE6D4132-FC3D-4538-9C65-3151F52D1124.jpeg

Arkadaslar bu kasayi kullanıyorum. Önde 1 adet fan var. Kasanin onu kapali ancak yan kisimlar açık. Arkada ise 1 adet egzoz fan var. Sistemde 1660super var. Witcher3 te ultra ayarlarda 83 dereceyi görüyorum. 2200rpm de dönüyor ekran kartı fanlari. Sizce degerler normal mi? Kasaya ek fan eklemeli miyim? Eklemem lazım ise fan onerisinde bulunabilir misiniz? 3 adet fan alıp ikisini yukariya birini öne taksam faydası olur mu ?
Şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
Alıntıyı görüntüle
Arkadaslar bu kasayi kullanıyorum. Önde 1 adet fan var. Kasanin onu kapali ancak yan kisimlar açık. Arkada ise 1 adet egzoz fan var. Sistemde 1660super var. Witcher3 te ultra ayarlarda 83 dereceyi görüyorum. 2200rpm de dönüyor ekran kartı fanlari. Sizce degerler normal mi? Kasaya ek fan eklemeli miyim? Eklemem lazım ise fan onerisinde bulunabilir misiniz? 3 adet fan alıp ikisini yukariya birini öne taksam faydası olur mu ?
Şimdiden teşekkürler.
Ek Takarsan tabii ki Faydası olur. Ön tarafa 2 üste 2 taksan daha güzel olur gibi. Sessiz ve Kaliteli marka alırsan güzel olabilir

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Alıntıyı görüntüle
Şimdiden teşekkürler.
Fanları alırsan etkisi olur.
Ön paneldeki kapağı sökersen, çok daha iyi olur.
Masrafı çok olacaksa eğer, bu kasayı sat.
Fan parasını da üstüne ekle, düzgün bir kasa al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,590
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom