Neler Yeni

Kasam kapanıyor ve açılmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bora Koçoğlu
Arkadaşlar merhaba, toplama şeklinde bir internet sitesinden aldığım kasam ilk geldiği gün çalıştırdığımda yaklaşık 4-5 saatlik bir kullanımın ardından kapandı ve açılmadı (sadece 1 saniye fanlar dönüyordu ve kapanıyordu). Ardından bunun üzerine aldığım firmaya bilgisayarımı kargoladım ve herhangi bir sorun olmadığını söyleyip bana kasamı tekrar geri yolladılar, ardından 1 hafta boyunca bilgisayarımı kullandım(ilginç bir şekilde) fakat bugün aniden bilgisayarım tekrar kapandı. İlk kapanmadan sonra tekrar çalıştırabildim fakat yaklaşık 20 dakika kadar sürdü ve kapandı. Ardından tekrar çalıştırdım o da yaklaşık 10 dakika sürdü ve kapandı. Son çalıştırmamda ise 1 dakika sonra kapandı ve bir daha ilk günkü tekrar elime geldiği gibi sadece 1 saniyelik fanlar dönüp kapanıyor, bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor. Sebebi ne olabilir?
İyi forumlar.

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Başka bir ram le denermisiniz ? Ve Sisteminizi söylemeden bilemeyiz. Kahin değiliz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bora Koçoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemim Ryzen 5 3600, b450m s2h, 2x8 gskill 3200mhz ram, gigabyte rtx 2060, corsair spec delta rgb kasası ve onun psu'su 650w.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir ram le denermisiniz ? Ve Sisteminizi söylemeden bilemeyiz. Kahin değiliz :D
Başka bir ram'le deneme şansım yok malesef.

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Bende de aynısı olmuştu ramleri iade edip yenisini aldım sorun çözüldü.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bir donanımınızda problem var. Ekran kartını çıkartın deneyin.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Birini çıkarın deneyin. Onla olmazsa diğerini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bora Koçoğlu
Birini çıkarın deneyin. Onla olmazsa diğerini.
Öyle de olmuyor. ramlerin yerini falan da değiştim ama bir şey değişmedi. Sadece ikisi aynı anda takılıyken o bahsettiğim 1 saniyelik fan dönme olayı oluyor. Tek biri slottayken ise o fan dönme olayı olmuyor. Ne kadar alakalıdır konuyla bilmiyorum ama.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Öyle de olmuyor. ramlerin yerini falan da değiştim ama bir şey değişmedi. Sadece ikisi aynı anda takılıyken o bahsettiğim 1 saniyelik fan dönme olayı oluyor. Tek biri slottayken ise o fan dönme olayı olmuyor. Ne kadar alakalıdır konuyla bilmiyorum ama.
Anakarttan muhtemelen.

Top Bottom