mhz değerlerin ve derece değerlerin bence normal değiller bende boşta 400mhz falan oluyor şuan sende çok yüksek sıcaklıkta mhz deAlıntıyı görüntüle
ayarlar bu
PC yi az önce yeniden başlattım açılırken 5 6 saniye motor gibi bir anda ses cıkardı sonra düzeldi neden korktum
sıcaklık için bilgisayarını temizlemeyi deneyebilirsin mhz için görev yönetici aç arka planda ne çalıştığına bak virüs taraması vesayre yapabilirsin.e napmam lazım
mhz değerlerin ve derece değerlerin bence normal değiller bende boşta 400mhz falan oluyor şuan sende çok yüksek sıcaklıkta mhz de
bunlar açık arkadasıcaklık için bilgisayarını temizlemeyi deneyebilirsin mhz için görev yönetici aç arka planda ne çalıştığına bak virüs taraması vesayre yapabilirsin.
yani bunun zararı felan varmıSabit voltaj ve MHz verdik, o yüzden normal.
Ekran kartı sabit voltaj aldığı için boşta bir tık daha fazla ısınmış olabilir, bu kasanın yüksek ses çıkarması için bir sebep değil.
bunlar açık arkada
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani bunun zararı felan varmı
sabit voltaj vermişsiniz tamam sorun yokbilmiyorum oyunlarda nasıl hiç bakmadım oyunlarda ama galiba 1875 mhz yazıyordu
Bilinçli yapıldıysa sorun olmaz normalde ben kendiminkini söyleyelim 300 400 benim mhz oyuna girince çıkıyor tavana 6k 7kyani ne oluyor zararı felan vermi