Neler Yeni

Kasama bu sivi sogutucu sigar mi

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Tekrar deneyeyim o halde hocam, dogru taktigim takdirde sivi sogutucuya gerek kalmaz mi diyorsunuz peki, ben her halukarda alma taraftariyim ama.
Bence ilk önce kendi soğutucunu doğru takmayı dene. Fanı bir tık yukarıdan takabilirsin kasanın yükseliği uygunsa ama illaki sıvı soğutucu almak istiyorsan Deepcool LS520 SE modelini alabilirsin. Hem daha uygun hem de kasana rahat bir şekilde sığar.

Hatta link bırakayım: https://www.tebilon.com/deepcool-ls520se-a-rgb-fanli-siyah-240mm-sivi-sogutma/?ref=akakce&v=1.52.2

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,334
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Fan desteğiyle radyatör desteği farklı şeyler. Arctic'in radyatörleri kalın, genellikle bu tarz kasalarda RAM'e ya da anakart soğutucusuna falan çarpıyor. Net şekilde ölçüp biçmek lazım.

Ysuflix

80+ Gold
Dikkatli okusan görüceksin ilk yazdığımda da kasayı inceledim çarpma olasılığı var demiştim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan desteğiyle radyatör desteği farklı şeyler. Arctic'in radyatörleri kalın, genellikle bu tarz kasalarda RAM'e ya da anakart soğutucusuna falan çarpıyor. Net şekilde ölçüp biçmek lazım.
Evet abi bunu anlatmaya çalışıyorum bende bazı arkadaşlara.

hikoo

80+ Bronze
Kasayı inceledim ramlere ve cpu kablosuna çarpma olasılığı yüksek çok yakın
Hocam sizi bulmusken her ihtimale karsi bir sivi sogutucu tavsiyesi alabilir miyim ya, simdi inceledim macunu yenileyip tekrar takacagim ama bu kasaya uygun bir sivi sogutucu yok mudur ki. Cok saolun yardiminiz icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence ilk önce kendi soğutucunu doğru takmayı dene. Fanı bir tık yukarıdan takabilirsin kasanın yükseliği uygunsa ama illaki sıvı soğutucu almak istiyorsan Deepcool LS520 SE modelini alabilirsin. Hem daha uygun hem de kasana rahat bir şekilde sığar.

Hatta link bırakayım: https://www.tebilon.com/deepcool-ls520se-a-rgb-fanli-siyah-240mm-sivi-sogutma/?ref=akakce&v=1.52.2
Simdi gordum hocam buna da bakayim yarin taktiktan sonra cok tesekkur ederim.

Ysuflix

80+ Gold
Hocam sizi bulmusken her ihtimale karsi bir sivi sogutucu tavsiyesi alabilir miyim ya, simdi inceledim macunu yenileyip tekrar takacagim ama bu kasaya uygun bir sivi sogutucu yok mudur ki. Cok saolun yardiminiz icin
Rica ederim hocam ne demek. Sıvı soğutma önerisine gelirsek fiyatının en iyi soğutmalarından birini arkadaş yukarıda atmış. Deepcool ls520 se öneririm bende. Ama ölçülerine bak kasanı ölç muhtemelen çarpacak radyatör desteği sıkıntı o kasada hiç bilgi yok radyatör desteğiyle ilgili ayrıca o yukardaki alan çok dar. 2 fan anca sığar kasayı gördüm inceledim çünkü.

Top Bottom